Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul - Rapid, în Liga 1 Gică Hagi - „Întâlnim un adversar bun, dar vrem să ne impunem jocul și să câștigăm“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

03 Dec, 2021 14:54 3348 Marime text

  • Pentru partida de sâmbătă, „marinarii“ se confruntă cu trei probleme de lot.
 
În etapa a 18-a a Ligii 1, Farul Constanța întâlnește Rapid București, sâmbătă, 4 decembrie, cu începere de la ora 21.30. 

În clasament, Farul se află pe locul opt, cu 26 de puncte, în timp ce formația giuleșteană, nou promovată, ocupă poziția a cincea, cu 28 de puncte.    

Meciul se va juca fără spectatori.

Pentru această confruntare, „marinarii“ au trei probleme de lot, neputându-i folosi pe Damien Dussaut, Radu Boboc și George Ganea.   

Primul nostru gând trebuie să fie să luăm cele trei puncte. Vrem să ne impunem, să dominăm, să ne facem jocul, împotriva unui adversar bun și pe atacul pozițional, și pe atacul rapid, și pe faze fixe. Trebuie să fim foarte atenți. Vrem să facem un meci foarte bun, atât ofensiv, cât și defensiv. Sperăm ca în ultimii 30 de metri să jucăm mai bine, astfel încât să înscriem și să vină victoria. Important e să vă că echipa își dorește să cîștige. Trebuie să avem calitate ofensivă, iar defensiv să reacționăm, să fim iuți. Rapid are jucători cu talent, în special atacanții, și organizare foarte bună a jocului. E o echipă care vrea să joace și are personalitate, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.   

Din partea clubului constănțean, întâlnirea a fost prefațată și de jucătorii Andrei Ciobanu și Florin Purece, ale căror declarații le găsiți în materialul video mai jos, alături de cele ale lui Gică Hagi.    

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii