Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

25 Jan, 2023 11:04 2794 Marime text



UPDATE 3 

La final, a urmat sesiunea de autografe și fotografii cu cei de la Farul.

UPDATE 2 

Oaspeții au oferit în dar un tricou al Farului, inramat, semnat de jucători si de Gheorghe Hagi, mingi de fotbal și bilete de intrare la următorul meci de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

UPDATE 1

La acțiune mai participă de la Farul Cosmin Costea (un tânăr jucător din academie, născut în 2005, international de juniori al României), Nicoleta Deca (de la echipa de fete), Alexandru Mățel (team manager Farul), Costin Mega (directorul de marketing al clubului), fostul mare jucător al Farului Ion Constantinescu și Sorin Teodoreanu (ofiter de presa). ISJ Constanța este reprezentat de Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport.



„Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, programul pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, continuă astăzi cu o nouă vizită.

Delegația faristă a ajuns la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, de la echipa mare a Farului (aflată pe locul doi în Superligă) fiind prezenți fotbaliștii Kevin Boli și Adrian Mazilu.  

„Marinarii“, alături de Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.


Citește și:

Programul „Învățăm să fim campioni“. Farul Constanța, în mijlocul elevilor de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii