Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul „Învățăm să fim campioni“ Farul Constanța, în mijlocul elevilor de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 Jan, 2023 10:58 2918 Marime text
Programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, derulat de Farul Constanța în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, și-a derulat astăzi un nou episod.

Delegația faristă a fost prezentă în mijlocul elevilor de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ din Constanța.  

La acțiune au participat doi jucători de la echipa mare, Andrei Artean si Tudor Băluță, Ionuț Cercel (tânăr jucător din academie, internațional U-17 al României), Diana Năcuță (de la echipă de fete a clubului), Alex Mățel (team managerul echipei mari), Ion Constantinescu (fost mare jucător al Farului), Sorin Teodoreanu (ofițer de presă), Gabriel Georgescu (inspectorul de educație fizică și sport de la ISJ Constanța), dar și Ateș Casimceali (consilier local și membru în Consiliul de Administrație al liceului).

Delegația de la Farul a oferit un tricou al echipei, înrămat și semnat de fotbaliști și de Gheorghe Hagi, trei mingi de fotbal și 50 de bilete la meciul de luni Farul - CFR Cluj.

Copiii i-au primit cu mare bucurie pe cei de la Farul. S-au fotografiat cu ei si au obținut autografe.

Profesorii de educație fizică și sport de la liceu sunt Virgil Brună, Eugen Corbeanu, Valeria Stan, Dumitru Faitaș și Emilia Cărbune.

Suntem singura unitate de învățământ din Constanța care ne-am înscris la Olimpiada Națională a Sportului Școlar cu toate echipele, 12 la număr (șase la fete, șase la băieți), de la clasa 0 până la clasa a 12-a, a declarat Virgil Brună.     



„Marinarii“, alături de Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.

Citește și:

https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/editorial/editorial-iubirea-fata-de-farul-fotbal-sau-sport-se-cultiva-de-la-varste-mici-803999.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii