Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“. Cadouri, poze și autografe de la liderul Superligii (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

03 May, 2023 15:12 2747 Marime text
Săptămâna aceasta, delegația Farului Constanța participă la o nouă întâlnire cu elevii, în programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care gruparea de pe litoral îl desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Sportivi și oficiali sunt prezenți, astăzi, la Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ din Constanța, de la echipa de seniori a „marinarilor“, care ocupă prima poziție în clasamentul Superligii, participând portarul Marian Aioani și mijlocașul Constantin Grameni. 

La acțiune mai participă Gabriel Sanda (născut în 2009), jucător din Academia Hagi, Iulia Iordache, de la echipa feminină a Farului, Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizica și sport de la ISJ Constanța, Ion Constantinescu, glorie a clubului constănțean, Costin Mega, director de marketing Farul, Alex Mățel, team manager Farul și Sorin Teodoreanu, ofițer de presa.

Unul dintre profesorii de educație fizică și sport de la Școala 24 este fostul fotbalist Cătălin Agafiței. 

„Marinarii“, alături de inspectorul de educație fizică și sport al ISJ Constanța, Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, la Școala Gimnazială nr. 22 „I. C. Brătianu“, la Școala Gimnazială „Petre Ispirescu“, la Școala Gimnazială nr. 1 din Lumina, la Schoool of London Constanța, la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari, la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.

UPDATE: 1

Oaspeții i-au oferit în dar școlii un tricou al Farului, înrămat, semnat de managerul tehnic Gheorghe Hagi și de jucători, mingi de fotbal, dar și bilete de intrare la meciul de la Ovidiu cu Rapid București, programat sâmbătă, 6 mai, de la ora 21.30.

UPDATE: 2

Partea finală a întâlnirii a fost rezervată pozelor cu jucătorii și obținerii de către copii de autografe de la aceștia.  
    
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

UPDATE
Farul Constanța, în vizită la Școala Gimnazială nr. 22 „I. C. Brătianu“. „Învățăm să fim campioni“ (FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii