Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța și sprijinul masiv al fanilor. Gică Hagi - „E important să avem foarte mulți abonați“

ro

18 Jul, 2022 00:00 2256 Marime text

 
  • În acest an, obiectivul pentru arena Academiei Hagi, de la Ovidiu, e de peste 3.000 de abonați, iar pentru viitorul stadion de la Constanța planurile vizează peste 10.000 de abonați.
 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, își pune baza în proiectul pe care îl derulează clubului de pe litoral din vara anului trecut și în marea masă a suporterilor.
 
Oficialii grupării „alb-albastre“ speră într-un număr mare de abonamente, atât în acest an, la stadionul de la Ovidiu, din baza sportivă a Academiei Hagi, cât și atunci când va fi ridicat noul stadion de la Constanța. Astfel, obiectivul pentru arena academiei e de peste 3.000 de abonați, iar pentru viitorul stadion de la Constanța ținta vizează peste 10.000 de abonați.
 
„În Constanța și în Dobrogea există un singur brand“
 
„Stadionul nostru din Academie are 4.500 de locuri, e la câțiva kilometri de Constanța. Suntem un club din prima ligă care avem stadion privat, țineți minte și acest lucru, trebuie să specificăm și acest fapt. Farul are stadion privat, chiar dacă are o capacitate mică. Puține echipe din Superligă au stadion propriu, construit de club. Ne dorim să facem foarte mulți abonați. În momentul de față, încă nu suntem la nivelul preconizat. Sperăm să vină publicul constănțean, fariștii, să iubească această echipă, întrucât în Constanța și în Dobrogea există un singur brand. De aceea am pus motto-ul «Farul suntem toți». Acest club trebuie susținut. Nu e al cuiva, ci al Constanței și al Dobrogei. Chiar dacă cineva a investit și investește în club, Farul trebuie să rămână. E important să avem foarte mulți abonați. Targetul nostru e să facem 3.000 cel puțin în acest an. Iar în măsura în care lucrurile vor merge așa cum le-am preconizat noi în privința stadionului nou, de la Constanța, în centrul orașului, atunci trebuie să ajungem la un număr de abonați de peste 10.000. Atunci ești un club de fotbal, atunci poți să vorbești că ai suporteri. Fanii susțin clubul necondiționat totdeauna, forever - așa cum am pus noi pe linia de marketing. Trebuie să fii lângă acest club și la bine, și la rău. Trebuie să ajungem la peste 10.000 de abonați, pentru că stadionul va avea o capacitate, iar noi trebuie să fim competitivi. Constanța trebuie să facă acest număr de suporteri. Și atunci vom fi un club complet, mare, puternic, când vom avea acei suporteri foarte mulți“, a menționat Hagi.
 
„O echipă campioană“
 
„Regele“ speră ca „acest proiect al nostru, pe termen de cinci - zece ani“, să se realizeze la Constanța. „Toți constănțenii și dobrogenii vor o echipă campioană, de care orașul să fie mândru. Constanța e un oraș puternic, Dobrogea e o provincie puternică și trebuie să creeze o echipă de același nivel. De aceea suntem aici, pentru a încerca ca acest proiect să fie stabil și puternic“, a punctat Gică Hagi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Debut cu dreptul
Farul Constanța a învins FCU Craiova 1948 la Ovidiu


UPDATE. Farul Constanța - FCU Craiova 1948
Gică Hagi - „Sperăm să arătăm foarte bine la primul meci acasă“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii