Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - Sepsi OSK, în Supercupa României Gheorghe Hagi - „Cred că va ieși un meci foarte bun“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

07 Jul, 2023 20:05 2446 Marime text


Farul Constanța, campioana României, și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câștigătoarea Cupei României, se întâlnesc mâine în partida pentru Supercupa României.

Partida se dispută pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești, de la ora 20.00.

În această seară, cele două formații au susținut conferințele de presă.

Pentru Farul au vorbit Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, și atacantul Denis Alibec.  

Pentru acest meci, Farul are șase jucători indisponibili, din pricina problemelor medicale: Ionuț Larie, Tudor Băluță, Constantin Grameni, Mateus, Nicolae Carnat și Amine Benchaib.

Suntem la începutul unui nou sezon. Gândurile mele sunt multe, pentru că ne așteaptă două luni și jumătate foarte grele. Anul trecut, am reușit ceva extraordinar, incredibil, am câștigat campionatul. În această perioadă de vară, iunie - august, e ceva nou pentru noi, trebui să jucăm multe meciuri și să gestionăm bine situația, prin prisma lotului. Din păcate, lucrurile nu au început așa bine, din prima zi am avut jucători indisponibili, care n-au fost cu noi. Nu vorbesc de cei convocați la loturile naționale, ci de cei cu probleme medicale. În meciurile amicale, am rulat jucători, chiar dacă rezultatele nu au fost așa de bune, am avut șansa de a-mi cunoaște lotul, în special noile achiziții, pe care să le adaptăm cât mai repede, și cei tineri. Începem să jucăm din trei în trei zile și sperăm să facem față. Ne așteaptă un an foarte greu, dar suntem încrezători. Obiectivul nostru e să ne luptăm iar cu cele mai bune echipe, chiar dacă în plan administrativ și financiar nu suntem la nivelul lor. Primul nostru țel e să intrăm în play-off. Iar în ce privește Supercupa, orice finală se câștigă, nu se joacă. Cunoaștem bine Sepsi, a schimbat antrenorul, dar echipa e omogenă. Antrenorul are experiență, a avut rezultate și cunoaște campionatul. Se întâlnesc două echipe care vor să joace fotbal și cred că va ieși un meci foarte bun, a declarat Gheorghe Hagi.   

 
Mai jos găsiți declarațiile complete ale lui Denis Alibec și Gheorghe Hagi.  

În această seară, s-a desfășurat și antrenamentul oficial al Farului. Mai multe imagini, preluate de pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, în secțiunea Galerie Foto. 

Sursa foto: captură FRF TV, frf.ro

Citește și:


Farul Constanța. Țintele lui Denis Alibec în noul sezon
„Sunt mândru de ce am realizat, dar cu siguranță pot mai mult“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii