Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa, meci contra Academicii Clinceni Gică Hagi - „Încercăm să marcăm cât mai repede“ (video)

ro

12 Sep, 2021 16:08 4386 Marime text
 
  • Aflată pe locul cinci în clasament, echipa constănţeană întâlneşte la Ovidiu ultima clasată.
 
 
Farul Constanţa susţine luni, 13 septembrie, meciul din etapa a opta a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu Academica Clinceni.
 
Partida este găzduită de terenul central al complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 18.00.
 
Dacă Farul se află pe locul cinci în clasament, cu 12 puncte, după trei victorii, trei egaluri şi un eşec, golaveraj 7-2, „marinarii“ având cea mai bună apărare din Liga 1, Academica ocupă poziţia a 16-a, ultima, cu numai două puncte, cu două egaluri şi cinci înfrângeri în şapte partide jucate.
 

Vrem să continuăm perioada noastră bună, să creştem de la meci la meci. Întâlnim un adversar greu de desfăcut în plan defensiv, disciplinat tactic, ce a demonstrat că e un oponent dificil. Trebuie să fim conectaţi, să încercăm să marcăm cât mai repede. Trebuie să fim atenţi la punctele tari ale Academicii. Trebuie să dictăm ritmul şi intensitatea jocului. Sperăm să vină cele trei puncte, aceasta şi cu aportul publicului, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.

 
Echipa gazdă nu îl va putea folosi în acest meci pe mijlocaşul Andrei Ciobanu, aflat în proces de refacere după o accidentare.  
 

Academica are în lot jucători cu experienţă, care au evoluat la un nivel înalt, dar sperăm să ne facem jocul nostru şi să obţinem cele trei puncte. Mizăm şi pe sprijinul suporterilor, care sperăm să vină în număr cât mai mare. S-a văzut şi în meciul cu Dinamo că ne-au împins de la spate şi am făcut un meci foarte bun, a menţionat atacantul farist George Ganea.

 

Ne aşteaptă un meci dificil, cum sunt toate din campionat, dar, dacă vom face lucrurile foarte bine, putem câştiga. Nu trebuie să ne preocupe foarte mult ce a făcut Academica până acum, ci să ne gândim la ce avem noi de făcut, a spus şi fundaşul Radu Boboc.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Farul Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii