Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Louis Munteanu se desparte de „marinari“. „O să fiu mereu alături de voi!“

ro

29 Jun, 2023 09:53 1904 Marime text


Tânărul atacant Louis Munteanu nu va juca la Farul Constanța, campioana României, și în sezonul 2023/2024, urmând a reveni la Fiorentina, după ce împrumutul pe litoral a expirat, iar echipa italiană a decis să-l oprească pentru stagiunea următoare.

Internațional de tineret al României, pentru care a jucat în toate cele trei meciuri de la Campionatul European, Louis Munteanu a marcat zece goluri pentru Farul în campionatul trecut.   

Mulțumesc, Constanța! Mulțumesc întregului staff, Mulțumesc tuturor jucătorilor pentru tot ce am făcut împreună, nimeni nu a crezut în noi și am reușit ceva istoric împreunî. Am reușit împreună să-mi îndeplinesc unul dintre visele mele la echipa care m-a crescut de mic copil! O să fiu mereu alături de voi!, este mesajul tânărului atacant.  


După câteva zile de pregătire la hotelul Remes din Opalenica, unde campionii României beneficiază de cele mai bune condiții, astăzi va avea loc și primul joc de verificare din acest stagiu.

După ce primul joc cu Zaglebie Lubin 2 a fost anulat, „marinarii“ vor întâlni, de la ora 18.00, pe unul din terenurile din cadrul Complexului Remes, Poznan Szczecin.

Echipa poloneză a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în campionat și va evolua în turul 2 din Conference League. 

În Polonia, Farul va mai disputa alte două partide:

- 2 iulie, ora 11.00 (hotel Remes): Farul - Banik Ostrava (Cehia)
- 2 iulie, ora 18.00 (Poznan): Farul - Warta Poznan (Polonia).

Primul meci oficial al alb-albaștrilor va avea loc la 8 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu Sepsi OSK, în Supercupa României.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Constanța
S-a stabilit data la care va începe demolarea efectivă a stadionului „Gheorghe Hagi“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii