Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Farul Constanța Comunicat al lui Gheorghe Hagi, după ce s-a vorbit despre un interes pentru el al unui club din străinătate

ro

29 Mar, 2024 14:14 1694 Marime text


Interes din străinătate pentru Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța?

Impresarul Florin Manea a declarat pentru iAMsport.ro că un club din Emiratele Arabe Unite este interesat de Hagi, iar în acest sens impresarul Italian Valerio Giuffrida este la Dubai pentru discuții, în vederea unui eventual angajament din vară.

Gheorghe Hagi a declarat în dese rânduri că își dorește că treacă cu Farul la un nivel superior de performanță, iar pentru aceasta e nevoie de sprijin de la oraș, județ și toată Dobrogea, el singur neputând să facă mai mult ca până acum.
 
Pe 9 decembrie 2023, Hagi a detaliat într-o conferință de presă că își dorește își dorește schimbări importante în club, iar el să se ocupe la Farul doar pe partea tehnică și să nu mai fie și acționar majoritar. Planul lui Gheorghe Hagi e să rămână în club cu 10%, iar restul din pachetul de acțiuni să fie completat de oameni care să investească.  
 
În situația în care, la Farul, nu se va reuși trecerea la un nivel superior, Hagi ar avea în vedere și proiecte din străinătate, care să-l provoace în cariera sa tehnică.   

UPDATE:

​Referitor la cele vehiculate, Gheorghe Hagi a emis astăzi, 29 martie 2024, un comunicat, în care se arată: 

În urma articolului apărut astăzi pe site-ul I am Sport, "Negocieri secrete pentru plecarea lui Gică Hagi de la Farul", preluat ulterior și de celelalte publicații de sport, doresc să precizez următoarele: 


- Nu este nimic adevărat, nu a existat nicio discuție cu nimeni în acest moment despre o posibilă plecare a mea de la Farul.

- Chiar dacă am declarat că la un moment dat mi-aș dori să antrenez și o altă echipă, în acest moment nu a existat absolut nicio discuție pentru acest lucru.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța. Anunț important!
Hagi - „Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii