Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Petrolul Ploiești Hagi - „Va fi foarte greu, dar avem încredere“ (VIDEO)

ro

09 Dec, 2023 15:09 2672 Marime text
 
 
 
 
  • La Iași, în etapa trecută, Farul a pus capăt unei perioade de șase etape fără victorie în campionat, timp în care înregistrase patru egaluri și două eșecuri.
 
Campioana în exercițiu a României, Farul Constanța, joacă în etapa a 19-a din Superligă pe teren propriu, la Ovidiu, cu Petrolul Ploiești, duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 17.00.
 
În clasament, „marinarii“ se află pe locul opt, cu 25 de puncte, dar la numai un punct de play-off, iar victoria de la Iași, din runda trecută (3-2) a pus capăt unei perioade de șase etape fără victorie în campionat, timp în care Farul înregistrase patru egaluri și două eșecuri. Situată pe loc de play-off, cinci, cu 26 de puncte, Petrolul a remizat runda trecută cu FC Voluntari în deplasare (0-0) și vine la Ovidiu având nouă etape în care nu a pierdut (două victorii și șapte egaluri).
 
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Petrolul!

Contează cum terminăm anul. Ne așteaptă trei meciuri foarte grele, din care trebuie să acumulăm puncte foarte multe, victorii, pentru a ne menține acolo sus și a încerca să fim în obiectiv. Întâi întâlnim Petrolul, o echipă foarte bine organizată, care primește foarte greu gol. În ultimele trei meciuri nu au primit, știu să joace la rezultat, știu să producă rezultat. Au jucători cu experiență, care știu cum să ducă meciul. Va fi foarte greu, dar avem încredere. Trebuie să fim noi, să încercăm să le deschidem sistemul defensiv, să atacăm foarte bine. Să avem posesei, dar și să ne apărăm foarte bine, pentru că e o echipă periculoasă, așa cum a dovedit și în tur, cînd ne-a marcat trei goluri. Sperăm să facem un meci foarte bun, complet, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

 
La acest meci, Farul nu îi va putea folosi, din pricina accidentărilor, pe Băluță, Nedelcu, Kiki, Gustavo (cei care nu mai joacă până la finele anului) și Boli. De asemenea, Mihai Popescu a fost răcit și nu s-a antrenat două zile. 
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!


Meciul a fost prefațat, din partea Farului, și de fundașul Ionuț Larie (căpitanul echipei) și de mijlocașul Andrei Artean.
 

Ne așteaptă un meci dificil, Petrolul este o echipă care nu a pierdut mai deloc în ultima perioadă. Noi nu suntem într-o formă grozavă, dar sperăm să facem în sfârșit un meci întreg, nu numai o repriză, și să câștigăm. Trebuie să facem o partidă completă, și ofensiv, și defensiv, a precizat Ionuț Larie.

 

În situația în care suntem, trebuie să acordăm o mare atenție și fazei defensive. Am luat multe goluri, nu eram obișnuiți cu acest lucru, chiar dacă noi avem o filosofie prin care să marcăm mai mult ca adversarul. Sperăm ca mâine să nu primim gol și să obținem victoria, care e foarte importantă. Întâlnim o echipă bună, matură, care știe să joace la rezultat. Trebuie să facem ambele faze foarte bine, a menționat Andrei Artean.  

 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
Programul etapei a 19-a
 
Vineri, 8 decembrie
 
Poli Iași – UTA 1-0
 
Sâmbătă, 9 decembrie
 
Ora 20.45: Rapid – FC Voluntari
 
Duminică, 10 decembrie
 
Ora 14.00: FC Hermannstadt – Universitatea Craiova
Ora 17.00: Farul – Petrolul Ploiești
Ora 20.00: CFR Cluj – FCSB
 
Luni, 11 decembrie
 
Ora 17.00: FCU 1948 Craiova – FC Botoșani
Ora 20.45: Dinamo – Universitatea Cluj
 
Marți, 12 decembrie
 
Ora 17.00: Oțelul Galați – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
 
Clasament: 1. FCSB - 37p, 2. CFR Cluj - 32p, 3. Universitatea Craiova - 32p, 4. Rapid - 31p, 5. Petrolul Ploiești - 26p, 6. U Cluj - 26p, 7. FC Hermannstadt - 25p, 8. Farul Constanța - 25p, 9. Oțelul Galați - 23p, 10. Sepsi Sf. Gheorghe - 23p, 11. Poli Iași - 22p, 12. UTA - 22p, 13. FC Voluntari - 21p, 14. FCU 1948 Craiova - 18p, 15. Dinamo București - 10p, 16. FC Botoșani - 9p.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Superliga 2023/2024
Etapa a 19-a, sub semnul derby-ului CFR Cluj - FCSB. Echipa din Gruia încearcă să se apropie de lider
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii