Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Popescu - „Va fi un an extrem de greu, pentru că vara a fost una foarte ciudată“ (VIDEO)

ro

09 Jul, 2023 15:31 1430 Marime text

Prezent, astăzi, la lansarea Fan Shop Farul, la hipermarketul Auchan Constanța, președintele campioanei României, Farul Constanța, Gheorghe Popescu, s-a referit și la parcursul dificil pe care chipa de pe litoral îl va avea în sezonul 2023/2024, atât pe plan intern, cât și în cupele europene.

„Marinarii“ au pierdut primul trofeu al stagiunii, Supercupa României, iar miercuri, 12 iulie, debutează în întrecerile continentale, întâlnind pe teren propriu Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, în manșa întâi a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor.   
 

Am vrut cupe europene, trebuie să ne obișnuim cu acest ritm. Va fi un an extrem de greu, pentru că vara a fost una foarte ciudată. Nu am putut avea jucătorii internaționali (și de la selecționata mare a României, și de la tineret) în perioada de pregătire. S-au înrolat alături de colegi târziu, au doar patru zile de antrenamente, fără să joace un meci. De asemenea, avem și ceva accidentări. Zece dintre titularii din sezonul trecut nu au putut fi cu noi în perioada de pregătire. Așa s-a întâmplat și anul trecut, au venit târziu Alibec, Băluță, Louis Munteanu, iar startul a fost greu, cum este și acum. Sperăm ca jucătorii să conștientizeze jocul prost pe care l-am făcut la Ploiești (n.r. în Supercupa cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, meci pierdut cu 0-1). Am pierdut un prim trofeu pe care ni l-am fi dorit în vitrina noastră, dar sezonul e lung. Nu trebuie să privim lucrurile pe termen scurt. Va fi un sezon greu și avem nevoie de un lot numeros și valoros. Cupele europene sunt grele, dar așteptările noastre și ale suporterilor sunt înalte. Sunt convins că miercuri, cu Sheriff Tiraspol, jucătorii noștri vor avea un alt randament,a declarat Gheorghe Popescu.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


LIVE TEXT
De astăzi, produse cu însemnele Farul Constanța pot fi achiziționate și de la hipermarketul Auchan Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii