Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT De astăzi, produse cu însemnele Farul Constanța pot fi achiziționate și de la hipermarketul Auchan Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Jul, 2023 13:05 2248 Marime text
Constănțenii și nu numai vor avea oportunitatea, începând de duminică, 9 iulie, să-și achiziționeze produsele favorite cu însemnele Farul Constanța și din hipermarketul Auchan Constanța, odată cu lansarea Fan Shop Farul, atât în magazinul amplasat în Bulevardul Aurel Vlaicu, cât și la cel de pe Șoseaua Mangaliei.

Cu acest prilej, astăzi a avut loc, la hipermarketul Auchan amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, o conferință de presă la care au participat președintele Farului, Gheorghe Popescu, vicepreședintele Tiberiu Curt, căpitanul echipei, Ionuț Larie, directorul de marketing al clubului de pe litoral, Costin Mega, dar și directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Dănețiu, și Mădălina Ene, Director zonă de viață Auchan Vivo Constanța.

UPDATE: 

„Parteneriatul nostru a început în urma cu trei ani. Astăzi lansam Fan Shop Farul. Vrem sa susținem în continuare performanta la Farul“ - a precizat directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Dănețiu.

„Ne bucurăm că Auchan are încredere în noi. Vă invităm să cumpărați cât mai multe produse inscripționate Farul“ - a menționat președintele Farului, Gheorghe Popescu. 

„Pentru noi este foarte importantă comunitatea. Astăzi dăm un nou semnal că vrem să fim alături de ea. Sper că împreună vom avea succes și în continuare“ - a adăugat vicepreședintele FC Farul, Tiberiu Curt.

„Acesta este doar începutul. Rămâneți alături de echipa Farul!“ - a punctat directorul de marketing al clubului de pe litoral, Costin Mega. 

Până duminică, 16 iulie, trofeul de campioană a Superligii cucerit de Farul va fi în Auchan Vivo, acolo unde toți suporterii vor putea face fotografii.

Sursa foto+video: ZIUA de Constanța

Citește și:
Superbet a devenit partenerul principal al campioanei României, Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii