Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FCSB - Farul Constanța 1-1 Nemulțumirile lui Hagi - „Ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. E incredibil, inacceptabil!“

ro

05 Feb, 2024 23:21 1676 Marime text

Farul Constanța a remizat cu FCSB în deplasare, 1-1, în etapa a 24-a a Superligii, iar, la final, la Digi Sport, managerul tehnic al campioanei României, Gheorghe Hagi, a făcut referiri și la decizii de arbitraj care au dezavantajat echipa de pe litoral.

Pot fi multe de spus, dar, până la urmă, suntem fericiți că am luat un punct. Am întâlnit un adversar care știe fotbal, sunt ca și calificați în play-off, nu au cum să piardă nici locul doi. Aveau moral, erau mult mai dezinvolți decât noi, mai încrezători. Noi am încercat să fim noi. Din păcate, în prima repriză am făcut-o slab, previzibilă, fără a face ceva ofensiv. De apărat ne-am apărat cât am putut, dar și acolo cu destule probleme. În a doua repriză, am revenit, am făcut o repriză bună.


„Toți ai mei au simulat?“
 

Important e că am luat acest punct, iar ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. Văd că toți țipă, dar și eu am văzut astăzi niște lucruri. Să-i dai galben lui Louis, când cred că a fost atins, și nu mai joacă etapa viitoare... Iar apoi să ai gol valabil, cu fundașul advers, Dawa, în careu, iar al meu în afara careului, păi cum să tragi liniile? Scuzați-mă, nu pot să-mi explic! E incredibil, inacceptabil! Dacă ăla e ofsaid... La penalty-ul nostru, era clar, a fost ca atunci când am luat noi penalty cu Voluntari. L-a atins, e penalty! Clar, a văzut tot stadionul. Iar arbitrul inițial nu voia să dea. Iar la Grameni ce a fost de a luat galben? Ăla nu e penalty? Toți ai mei au simulat? Sunt trei faze clare. Dacă nu ar fi fost, aș tăcea din gură, mai ales cum a jucat FCSB, știam că ne așteaptă un meci greu, că sunt în formă, că  joacă de plăcere, că nu au nicio presiune. Bine că în a doua repriză am schimbat, iar lucrurile au mers foarte bine.   

„Sperăm să avem puterea să ne luptăm cu de toate, cu toți“ 

În repriza a doua, am avut niște realizări. De prima repriză tac din gură. Din minutul 55, am avut ocazii. După ce a venit golul lor, am jucat bine și meritam să marcăm cel puțin două goluri. Fotbalul până la urmă așa e, interpretări, fiecare vede în modul lui. Trebuie să muncim, totul e greu. Sperăm să avem puterea să ne luptăm cu de toate, cu toți, că să rămâne, acolo. Dacă putem. Dacă nu... Vom vedea.    

„Trebuie să găsesc soluții, altfel conducerea mă va da afară“

La Farul e ca la Meșterul Manole. Ce am clădit cade și o luăm de la capăt. Din echipa de anul trecut, care a ieșit campioană, mie îmi lipsesc trei jucători la mijlocul terenului, Băluță, Artean, Nedelcu. Credeți că dacă Hagi e pe bancă totul devine foarte ușor? Și ia-o, Gică, și du-te, caută, adu și fă pe altul, încearcă să-l faci pe Deaconu să joace mijlocaș, să alerge, să joace mult defensiv. Ușor nu e, dar asta e funcția pe care o am. Trebuie să găsesc soluții, altfel conducerea mă va da afară. Dacă nu fac bine, va veni și ziua în care voi pleca, a spus Hagi.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


LIVE TEXT. Superliga 2023/2024
Farul Constanța, remiză în deplasare cu FCSB. „Marinarii“ au egalat în minutul 90+4! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii