Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. Eduard Radaslavescu, gol de senzație la Națională „Toată lumea m-a felicitat, am primit multe mesaje“

ro

15 Oct, 2021 00:00 2438 Marime text

 
  • România a învins Cehia cu 2-1, golul victoriei aparținându-i tânărului fotbalist de la Farul.
 
Echipa națională Under-20 a României a învins cu 2-1 echipa similară a Cehiei într-un meci amical jucat pe stadionul „Anghel Iordănescu“ din Voluntari, iar golul victoriei tricolorilor a fost înscris, cu o execuție deosebită, de Eduard Radaslavescu, mijlocașul Farului Constanța. 
 
Jucătorul de 17 ani, convocat astfel la o categorie de vârstă suferioară, a marcat în minutul 86, cu un şut foarte frumos, de la distanţă, la vinclu! „Exersez foarte mult această execuție la antrenament. Mă bucur că mi-am ajutat echipa să câștige. Toată lumea m-a felicitat, am primit multe mesaje. Mă bucur că mi-a ieșit. Să fiu convocat la o echipă de vârstă mai mare a reprezentat foarte mult pentru mine. A fost o onoare să reprezint România“, a declarat Eduard Radaslavescu, pentru Farul TV. Căpitanul României din acest meci a fost un alt mijlocaș de la Farul, Constantin Grameni. „Ne ajută foarte mult, are destul de multă experiență la Liga 1 și merită să fie căpitan“, a mai spus Radaslavescu.

Așteaptă debutul și în Liga 1
 
Acesta a debutat la echipa mare a „marinarilor“ într-un meci oficial în disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din 16-imile de finală ale Cupei României, pierdută de Farul pe teren propriu cu 0-1. Radaslavescu a intrat pe teren în minutul 59, în locul unui alt tânăr, Ștefan Bodișteanu. „În continuare, sper să nu am probleme medicale, să cresc de la antrenament la antrenament și să prind cât mai multe meciuri în Liga 1. Am debutat la echipa mare în Cupa României, acum aștept debutul în Liga 1 și sper să o fac cât mai bine, să-mi ajut coechipierii“, a menționat Radaslavescu. Acesta îl admiră ca fotbalist pe Kevin de Bruyne, iar echipa sa favorită din străinătate este acum Manchester City, după ce, până la plecarea lui Messi la PSG, era fan FC Barcelona. Lui Eduard i-ar plăcea să evolueze în campionatul Angliei sau al Italiei, iar mâncarea sa favorită este pizza.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură Farul TV

 
Citește și:
 
Ce gol!
Eduard Radaslavescu, de la Farul Constanţa, a adus victoria României Under-20 în amicalul cu Cehia

 
Farul, eliminată din Cupa României după o eroare de arbitraj
Gică Hagi - „A venit VAR-ul! Arbitrii de tușă sunt VAR-ul acum“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii