Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Eduard Radaslavescu aleargă după primul gol în Liga 1. Țintește și să devină un jucător de bază

ro

07 Jan, 2022 00:00 2678 Marime text
 

 
  • În 2021, Eduard Radaslavescu a avut evoluții apreciate atât la Farul, cât și sub tricolor.
 
Debutant în Liga 1, cu Farul Constanța, anul trecut, la vârsta de 17 ani, mijlocașul Eduard Radaslavescu a avut apoi evoluții pozitive la echipa mare, culegând multe laude. „Rada“ a jucat la un nivel înalt și sub tricolor, la Naționala Under-20, unde, deși a fost mezinul lotului, și-a trecut numele și pe lista marcatorilor.
 
Eduard își dorește ca anul 2022 să-i aducă primul gol și la Farul, în Liga 1, și să devină un jucător de bază al „marinarilor“. „Sperăm să ne îndeplinim toate obiectivele și să facem o pregătire cât mai bună. A fost o vacanță destul de scurtă, dar nu contează. Am reușit să mă odihnesc foarte bine, am petrecut timpul cu familia și am revenit în forță. Trebuie să acumulăm cât mai mult în această perioadă, avem multe antrenamente și ne dorim să fim cât mai puternici la reluarea campionatului. În noul an, mi-am propus să devin un jucător de bază în echipă, să marchez primul gol în Liga 1 și să iau parte la cât mai multe acțiuni ale echipelor naționale“, a declarat Radaslavescu.
 
Aflată pe locul șase în clasament, cu 32 de puncte, Farul va susține primul meci oficial al anului în Liga 1 pe 24 ianuarie, pe teren propriu, cu FC U Craiova 1948 (locul 14, cu 19 puncte). Până atunci, jucătorii Farului se pregătesc la Baza Sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, unde vor disputa și câteva jocuri școală. Totodată, pe 15 ianuarie, echipa de pe litoral va întâlni, în propriul fief, într-un meci amical, Dinamo București (locul 15, penultimul, în Liga 1, cu 12 puncte).
 
„Sperăm să atingem turneul play-off și să jucăm ca pe finalul anului trecut, când am făcut poate cele mai bune meciuri ale noastre de până acum din acest sezon. Ne dorim să avem rezultate bune și să fim sănătoși. Toate cele nouă meciuri rămase din sezonul regular sunt decisive. Au mai rămas puține puncte și se va trage linia finală. Sperăm să fim în primele șase echipe. În 2022, în plan personal cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, ca să pot ajuta echipa să-și atingă obiectivele“, a spus și mijlocașul Andrei Artean. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     

Sursa foto: Farul Constanța


Citește și:
 
Editorial
Își trăiește momentul de grație la Farul Constanța. Merita să culeagă aceste roade în carieră!

 
Fotbalistul nigerian Michael Omoh, la Farul Constanța (VIDEO)
 
Fotbaliștii de la Farul Constanța, primul antrenament al anului (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii