Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Dina Grameni - „Suntem fericiți că am învins primele două clasate din sezonul trecut“

ro

01 Sep, 2022 14:18 2719 Marime text

Liderul Superligii, Farul Constanța, a învins cu 3-1 primele două clasate din sezonul precedent, CFR Cluj și FCSB, iar tânărul mijlocaș Constantin Grameni a înscris ultimul gol al „marinarilor“ din succesul de la Ovidiu cu FCSB.

O victorie mare, foarte muncită. Toți am alergat foarte mult și suntem fericiți că am reușit să câștigăm contra primelor două clasate din sezonul trecut. Sunt bucuros pentru gol, încep să înscriu tot mai mult, iar fericirea e și mai mare pentru că echipa are rezultatele dorite și ne menținem pe prima poziție. Cu Alexi Pitu joc de peste zece ani, așa că e normal să ne înțelegem și să ne simțim în teren. Sperăm să-i batem și pe cei de la Craiova, pentru a avea victorii la toate echipele care au ajuns în play-off-ul Conference League și a lega cât mai multe succese. Mereu este o atmosferă extraordinară când jucăm acasă, publicul ne susține la fiecare meci. Cu stadionul plin, te simți fotbalist, a declarat Dina Gramni, la Farul TV.


Nou venit la Farul, fundașul stânga David Kiki are evoluții bune meci de meci în tricoul „marinarilor“.

Am obținut un succes important, contra unui club foarte mare, care joacă bine. Dar și noi alcătuim o formație valoroasă și avem șanse de câștig. Toată lumea e fericită. A fost o atmosferă fantastică pe stadion, suporterii ne-au purtat spre victorie. Trebuie să ne reface bine pentru meciul cu U Craiova, a spus și Kiki, potrivit sursei citate.   


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


UPDATE
Farul Constanța, victorie și cu FCSB. 3-1! Neînvinși, „marinarii“ sunt pe locul întâi în clasament (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii