Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa - CS Universitatea Craiova Gică Hagi - „Trebuie să facem un meci complet 90 de minute“ (VIDEO)

ro

06 Nov, 2021 14:54 3810 Marime text
  • În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul opt, cu 21 de puncte, în timp ce trupa din Bănie e a treia, cu 28 de puncte.  
 
Farul Constanţa şi CSU Universitatea Craiova se întâlnesc pe arena centrală a Academiei Hagi, de la Ovidiu, duminică, 7 noiembrie, de la ora 15.30, în etapa a 15-a a Ligii 1.

În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul opt, cu 21 de puncte, în timp ce trupa din Bănie e a treia, cu 28 de puncte.  

Încercăm ca toată energia noastră să o ducem în direcţia unui meci foarte bun, care să ne permită să câştigăm. Nu e de ajuns să avem o evoluţie precum cea din ultimul meci de acasă, când au fost momente foarte bune, dar nu am făcut o partidă completă. De aceea probabil am pierdut. Sperăm ca mâine să fim productivi şi în atac. În rest, am jucat de la egal cu FCSB. Ne-a lipsit doar golul. În fotbal, ca să câştigi, trebuie să marchezi. Întâlnim o echipă puternică, în formă, care şi-a găsit echilibrul. Are opţiuni, atât în primul 11, cât şi pe bancă. Trebuie să facem un meci complet 90 de minute. Nu putem greşi. Ei sunt într-un moment foarte bun şi speculează erorile adverse. Trebuie să ştim să atacăm, dar şi să ne apărăm bine, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


Declaraţiile acestuia le puteţi urmări integral mai jos, alături de cele ale altor doi reprezentanţi ai „marinarilor“, jucătorii Virgil Ghiţă şi Constantin Grameni.        

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii