Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Constantin Budescu, o nouă pasă de gol. Declarat omul meciului cu Universitatea Cluj. „Meritam să câștigăm“

ro

23 Oct, 2023 17:00 1055 Marime text

 
  • Venit în această vară la campioana României, Farul Constanța, Constantin Budescu începe să se înțeleagă tot mai bine cu colegii săi, pe care îi pune în valoare cu pase decisive.
 
Cel mai bun jucător de pe teren în duelul Farul Constanța - Universitatea Cluj 1-1, din etapa a 13-a a Superligii, a fost declarat „marinarul“ Constantin Budescu, autorul pasei decisive la golul egalizator al gazdelor, marcat de Tudor Băluță.
 
Venit în această vară la campioana României, Farul Constanța, Constantin Budescu începe să se înțeleagă tot mai bine cu colegii săi, pe care îi pune în valoare cu pase de gol. În etapa trecută, a executat cornerul din care Ionuț Larie a marcat golul victoriei Farului pe terenul Oțelului Galați, iar în partida cu echipa clujeană i-a pasat decisiv lui Tudor Băluță pentru golul cu care gazdele au făcut 1-1. Joi, 26 octombrie 2023, de la ora 20.00, Farul susține meciul de pe teren propriu cu UTA, restanță din etapa a cincea de campionat. 
 
„Am obținut totuși un punct“
 
„A fost o partidă destul de grea cea cu U Cluj, cum le-am avut și pe celelalte. Din păcate, nu am reușit să câștigăm, după cele trei victorii consecutive. Am obținut totuși un punct. E primul egal pentru noi din acest campionat și, decât să fi pierdut, ținând cont că adversarul a avut 1-0, e bună și remiza. Încep să mă înțeleg bine pe teren cu colegii. Îmi doream ca eu sau altcineva să mai dau o pasă și să marcăm, obținând victoria, pentru că aveam nevoie de cele trei puncte. Și eu, și colegii mei am mai avut șanse de gol, meritam să câștigăm, dar asta e, ne mulțumim cu un punct. Lupta pentru play-off e dură. Noi am pierdut destule meciuri și puncte și alergăm acum să le recuperăm și să ne calificăm în play-off“, a declarat Constantin Budescu, la Farul TV. 
 
„Știe toată lumea ce calitate are Budescu“
 
Tudor Băluță a subliniat combinația reușită de la golul Farului. „A fost un meci controlat de noi. Din păcate, am luat un gol dintr-o greșeală. De altfel, echipa adversă nu cred că a avut prea multe ocazii. Noi am fost cei care am atacat și am încercat să marcăm din nou. Până la urmă, e un punct, dar cu siguranță ne doream mai mult. Lupta pentru play-off este strânsă, dar acesta e un lucru bun, ne ambiționează și ne motivează. Ne face să lucrăm cât mai bine și să arătăm cât mai bine la fiecare meci. La golul nostru, a fost o combinație reușită. Știe toată lumea ce calitate are Budescu la pasare și la finalizare. Mă bucur că ne-a ieșit faza și am fost inspirat și eu și am marcat. Dar m-aș fi bucurat și mai tare dacă am fi câștigat meciul. În partidal cu UTA, ca întotdeauna, jucăm pentru cele trei puncte. Ne concentrăm pe refacere, să ne pregătim cât mai bine, iar joi să facem un joc cât mai bun și să câștigăm“, a menționat Tudor Băluță, potrivit sursei citate.
 
Bilete la meciul cu UTA
 
În clasament, Farul ocupă locul șapte (primul sub linia de play-off), cu 19 puncte, în timp ce următorul adversar, UTA, se află pe poziția a 14-a, cu 11 puncte. Prețul biletelor pentru acest meci este următorul: 100 de lei - Tribuna 1, 80 de lei - Tribuna 2 și 40 de lei - Peluze. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română. Accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 18.30. Copiii sub șapte ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte care și-a achiziționat un bilet de intrare la acest meci. Dacă parintele este însoțit de doi copii, acesta trebuie să mai achiziționeze un bilet.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Hagi - „Voi vorbi cu jucătorii, pentru că am devenit puțin superficiali“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii