Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Carlo Casap - „Din vârful clasamentului, se vede frumos, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ“

ro

19 Jan, 2023 00:00 1780 Marime text

 
  • Pentru 2023, mijlocașul farist și-a propus să ajute echipa cât mai mult, cu pase decisive și goluri.
 
Mai sunt puține zile până la debutul oficial din 2023 al Farului Constanța, echipa care conduce în clasamentul Superligii. Luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, „marinarii“ întâlnesc pe teren propriu a doua clasată, CFR Cluj, campioana en-titre a României.
 
Meciul contează pentru etapa a 22-a a campionatului, iar cele două adversare sunt despărțite în clasament de un singur punct (45 - 44). „Venim după un cantonament reușit, cu două meciuri amicale interesante, o victorie cu FC Argeș și o înfrângere cu Cerno More Varna. Am luat însă și lucrurile pozitive din partida cu echipa bulgară și vom încerca să ne punem la punct în ultimele zile pentru prima partidă oficială din 2023. Ne pregătim foarte bine la Constanța, avem un program bine stabilit. Ne-am încărcat bateriile după vacanță, iar cu această pregătire vom fi pregătiți 100% pentru campionat“, a declarat mijlocașul farist Carlo Casap, la Farul TV.
 
„Să fie stadionul plin!“
 
Pentru 2023, jucătorul și-a propus să ajute echipa cât mai mult, cu pase decisive și goluri. „«Farul lider» sună frumos și se vede frumos de acolo de sus, din vârful clasamentului, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Urmează meciuri foarte importante. Sperăm să scoatem maximum de puncte din toate etapele, iar, când vom intra în play-off, să fim pregătiți să ne batem acolo sus. Atâta timp cât nu ești încă matematic în play-off, se poate întâmpla orice, dar noi vom fi conectați și vom încerca să ne asigurăm prezența în primele șase cât mai repede, după care să ne menținem sus și să facem o figură frumoasă. Eu îmi propun să continui pe aceeași linie, să joc cât mai mult și să contribui la reușitele echipei cu goluri și pase de gol. Am un rol important la mijlocul terenului și voi încerca să ajut echipa cât mai mult. Îi așteptăm pe fani la stadion în număr cât mai mare, ne-au susținut foarte bine până acum și ne dorim să fie la fel și în continuare. Să fie stadionul plin, iar atmosfera să ne împingă de la spate“, a menționat Carlo, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Căpitanul Farului a împlinit 36 de ani
Ionuț Larie a debutat în Liga 1 în 2006, într-un meci cu CFR Cluj, adversara de luni. „Fotbalul e pasiunea mea“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii