Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța a ratat în prelungiri victoria cu FC Hermannstadt! Hagi a primit cartonaș roșu

ro

11 Nov, 2023 23:06 1348 Marime text

Farul Constanța, campioana României, a înregistrat un nou egal pe teren propriu în Superligă, nereușind să obțină victoria astăzi, 11 noiembrie 2023, în etapa a 16-a, prima din retur, în care a întâlnit pe teren propriu FC Hermannstadt.

Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, oaspeții egalând în minutul 90+1!

Au înscris Artean (26), respectiv Alhassan (90+1).   

Farul a încheiat la egalitate al patrulea meci consecutiv pe teren propriu, 1-1 cu revelația FC Hermannstadt, însă ca și în precedentele etape a scăpat practic victoria printre degete. Convocat în premieră la echipa națională, Artean a deschis scorul în min.27 cu o frumoasă lovitură cu capul, iar Farul și-a fi putut mări în continuare avansul pe tabelă. Din păcate, ca și în partida precedentă cu Botoșani, oaspeții au egalat în min.90+1 prin Alhassan, cu un șut din marginea careului, se arată pe site-ul oficial al Farului.

Au evoluat:

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut (73 Sîrbu), Larie, M. Popescu (66 Boli), Kiki - Băluță, Artean, Grameni - Mazilu (62 Borgnino), L. Munteanu (62 Rivaldinho), Budescu (73 Sali). Rezerve: Buzbuchi - Queiros, N. Popescu, Da Costa.

Hermannstadt (antrenor Marius Măldărășanu): Căbuz - Etienne (60 Oroian), Găman, Bejan, Butean - Balaure, Mino (81 Murgia), Alhassan, Jipa - Neguț (60 Iancu), Paraschiv. Rezerve: Muțiu - I. Stoica, Biceanu, I. Petrescu, Bucuroiu, Fonseca.

După fluierul de final, arbitrul i-a acordat cartonașul roșu lui Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, care venise să-l întrebe pe „cavaler“ de ce nu s-a acordat fault pentru Farul cu câteva momente înaintea golului lui FC Hermannstadt.

Citește și:

Gheorghe Hagi, supărat
„E bine că i-ai dat lui Hagi roșu, gata, te-a văzut toată lumea! Nu se poate! Atâta aroganță, atâta plin de el…“


În urma acestui nou egal, Farul rămâne în continuare în afara zonei de play-off, pe locul 7, la egalitate de puncte însă cu echipa de pe poziția a șasea.  
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FC Hermannstadt
Hagi - „Sperăm să marcăm mai mult și să câștigăm“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii