Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FC Hermannstadt Hagi - „Sperăm să marcăm mai mult și să câștigăm“ (VIDEO)

ro

10 Nov, 2023 14:07 2600 Marime text
  • Farul Constanța nu a mai câștigat de patru meciuri în Superligă, având o serie de trei egaluri la rând pe teren propriu.
 
În prima etapă din returul sezonului regular al Superligii 2023/2024, campioana în exercițiu a României, Farul Constanța, joacă acasă cu FC Hermannstadt, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 21.00.

Aflată pe locul șapte (primul sub linia zonei de play-off), dar la egalitate de puncte cu ocupanta poziției a șasea, echipa de pe litoral nu a mai câștigat de patru meciuri în Superligă, având o serie de trei egaluri la rând pe teren propriu, ultimul, etapa trecută, contra ultimei clasate, FC Botoșani.
Formație în formă, FC Hermannstadt e a patra în clasament, iar în runda precedentă a învins pe teren propriu CFR Cluj, ridicând la 11 numărul partidelor consecutive în care nu a cedat în campionat (trei victorii și opt egaluri)! FC Hermannstadt are numai două înfrângeri până acum și nu a mai pierdut din 4 august.    

Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Hermannstadt!

În turul de campionat, ne așteptam să avem mai multe puncte, mai multe victorii. Din ultimele trei meciuri de pe teren propriu trebuia să obținem mult mai mult. În prima etapă din retur, întâlnim o echipă în formă, aflată într-un moment foarte bun. FC Hermannstadt face ambele faze și e foarte disciplinată. Are jucători cu experiență în prima ligă, iar antrenorul e foarte bun, a dus echipa din B la acest nivel. Suntemn acasă și sperăm să intre mai multe mingi în poartă, să marcăm și să câștigăm. După cum i-am spus și echipei, în retur trebuie să fim pragmatici, să vină victoria. Acesta e obiectivul numărul 1, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Dintre jucătorii care s-au confruntat cu probleme medicale în ultimul timp, la Farul revin Băluță și Kiki.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Partida Farul - FC Hermannstadt a fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Andrei Artean și Ionuț Larie.  

Întâlnim o echipă foarte bună, care nu a mai pierdut de mult timp. Noi venimd după niște rezultate pe care nu ni le-am dorit. Acum putem spune că începe un nou campionat pentru noi. În retur sperăm să facem multe mai puncte puncte decât în prima parte. Suntem conștienți că mâine întâlnim o echipă redutabilă, a menționat Andrei Artean.

 

Trebuie să facem un joc complet, mult mai mult atât ofensiv, cât și defensiv. Am suferit și în apărare, și în atac, în toate meciurile din ultima perioadă, mai ales după ultima pauză competițională. În meciul cu FC Botoșani, după ce am marcat, s-a schimbat jocul puțin. Nu am jucat cum trebuia, întâlneam ultima clasată, ar fi trebuit să avem un 3-0 la final. FC Hermannstadt este o echipă disciplinată, are doar două înfrângeri, cu noi și la Craiova. Sper să facem un meci ofensiv foarte bun și să marcăm multe goluri, așa cum am obișnuit spectatorii acasă, a spus și Ionuț Larie.    


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Program etapa a 16-a
 
Vineri, 10 noiembrie
 
Ora 20.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Rapid
 
Sâmbătă, 11 noiembrie
 
Ora 14.00: Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești
Ora 18.45: Poli Iași – CFR Cluj
Ora 21.00: Farul Constanța – FC Hermannstadt
 
Duminică, 12 noiembrie
 
Ora 13.30: FC Botoșani – FC Voluntari
Ora 16.00: Universitatea Craiova - Dinamo
Ora 21.00: FCSB – FCU 1948 Craiova
 
Luni, 13 noiembrie
 
Ora 20.30: UTA – Oțelul Galați
 
Clasament: 1. FCSB - 31p, 2. CFR Cluj - 30p, 3. Rapid - 29p, 4. FC Hermannstadt - 23p, 5. Universitatea Craiova - 23p, 6. Petrolul Ploiești - 21p, 7. Farul Constanța - 21p, 8. Sepsi Sf. Gheorghe - 19p, 9. U Cluj - 19p, 10. UTA - 18p, 11. Oțelul Galați - 17p, 12. Poli Iași - 17p, 13. FC Voluntari - 16p, 14. FCU 1948 Craiova - 15p, 15. Dinamo București - 10p, 16. FC Botoșani - 7p.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Superliga 2023/2024
Etapa a 16-a începe cu Sepsi OSK - Rapid. Pe cai mari, oaspeții au cel mai prolific atac din campionat

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii