Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, 0-3 cu Sheriff Tiraspol Hagi - „Cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră. Inexplicabil!“

ro

19 Jul, 2023 10:18 1240 Marime text

Farul Constanța, campioana României, a fost eliminată din turul întâi preliminari al Ligii Campionilor de Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova.

Farul a câștigat cu 1-0 în tur, la Ovidiu, dar, în returul de la Tiraspol, Sheriff s-a impus cu 3-0 după prelungiri, „marinarii“ având un joc dezamăgitor.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a arătat nemulțumit de evoluția elevilor săi.

Știam de la început că în dubla manșă ne vom confrunta cu o echipă mai experimentată ca noi în Europa. Acasă am reușit un meci foarte bun. Ne așteptam la o partidă foarte grea la Tiraspol, dar, spre suprinderea mea, acum cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră. Îmi e greu să-mi explic, începând de la faza ofensivă. Cred că prima repriză a fost cea mai slabă pe care o puteam face. Inexplicabil! Temători, fără personalitate. În apărare, n-am construit ca lumea, la mijloc mingea n-a alergat, iar atacanții au fost practic inexistenți. Ce să faci, unde să te duci, cum să ajungi la poartă? Am fost lenți, previzibili. N-am fost noi, cu toate că am vorbit mereu că trebuie să ne impunem, dar, din păcate, acum s-a văzut că n-am avut personalitate. Când nu joci fotbal, te așteaptă un singur lucru, să pierzi. Asta e realitatea. Felicitări lui Sheriff. A făcut un meci perfect, cum își dorea. Noi, capul jos, mergem acasă și vom reflecta, pentru a vedea ce e de făcut, a spus Hagi.


În urma succesului din dubla manșă, Sheriff Tiraspol s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, pe când Farul a coborât în a treia conpetiție europeană, Conference League, urmând a juca în turul doi preliminar contra echipei FC Urartu, campioana Armeniei.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


UPDATE
Farul Constanța, eliminată de Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii Campionilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii