Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii au ales cel mai frumos gol marcat de FC Farul Constanţa în prima parte a campionatului

ro

04 Jan, 2021 00:00 4097 Marime text
  • În cadrul unui nou concurs cu premii adresat suporterilor, FC Farul a propus trei reuşite pentru desemnarea celei mai spectaculoase.


Golul marcat de Răzvan Greu în meciul ASU Poli Timișoara - FC Farul Constanţa 2-1 a fost ales de fanii constănţeni drept cel mai frumos marcat de „marinari” în prima parte a campionatului.

Meciul s-a jucat pe 14 septembrie 2020, în etapa a 13-a a Ligii a 2-a, ediţia 2020/2021, iar golul lui Greu, înscris în minutul 89, la scorul de 0-2, a închis tabela. A fost o „bombă“ din voleu, mingea intrând în plasă după ce a lovit transversala. Gazdele marcaseră în minutele 29 (Sergiu Popovici) şi 63 (Stjepan Plazonja).

Golul lui Răzvan Greu, alături de alte două (cel al lui Andrei Banyoi, în meciul Unirea Slobozia - Farul 0-2 şi cel reuşit de Florin Bălan, în meciul FC Farul - CS Mioveni 1-1) au fost propuse de clubul de pe litoral pentru desemnarea celui mai frumos al „marinarilor” în cadrul unui nou concurs cu premii adresat suporterilor. În urma tragerii la sorți, câștigătorul premiului, o minge cu autografele fariştilor, a fost desemnat Cristi Vizireanu.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanţa)


Citeşte şi:

Care a fost cel mai frumos gol marcat de FC Farul Constanţa în prima parte a campionatului?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii