Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care a fost cel mai frumos gol marcat de FC Farul Constanţa în prima parte a campionatului?

ro

31 Dec, 2020 00:00 3441 Marime text
  • FC Farul Constanţa a organizat pe pagina oficială de Facebook un nou concurs cu premii adresat suporterilor, care au trebuit să aleagă, din trei variante propuse de club, cel mai frumos gol reuşit de „marinari” în turul sezonului 2020/2021 al Ligii a 2-a.


Cele trei goluri propuse la vot au fost marcate de: Răzvan Greu, în mecul ASU Poli Timişoara - FC Farul 2-1, Andrei Banyoi, în meciul Unirea Slobozia - Farul 0-2 şi Florin Bălan, în meciul FC Farul - CS Mioveni 1-1.

„Alege cel mai frumos gol marcat de «alb-albaştri» în prima parte a campionatului și ai șansa de a câștiga o minge cu autografele jucătorilor noștri. Dă like la pagina noastră și share la această postare. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi anunțat pe 31 decembrie, la ora 12.00”, este mesajul FC Farul.

Înainte de acest concurs, clubul de pe litoral a mai organizat unul, „100 de premii pentru Centenarul în alb-albastru”. Desfăşurat pe parcursul a zece zile, concursul a pus la bătaie 100 de premii oferite de FC Farul: cinci tricouri și 30 de mingi cu autografele jucătorilor, zece agende, zece măști, zece rucsacuri, zece șepci și 25 de seturi (pix, breloc, sticker) cu însemnele alb-albastre.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanţa)


Citeşte şi:

FC Farul Constanţa
„100 de premii pentru Centenarul în alb-albastru”, concurs adresat fanilor „marinarilor”


Sondaj de opinie
Credeţi că FC Farul Constanţa se va califica în play-off şi va lupta astfel pentru promovarea în Liga 1?



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii