Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Experienţa lor şi-a spus cuvântul” Tomitanii nu le-au putut face faţă vicecampionilor de la CSM Ştiinţa Baia Mare

ro

01 Apr, 2019 00:00 1928 Marime text
Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa nu au reuşit să producă surpriza în meciul de pe teren propriu cu echipa vicecampioană, CSM Ştiinţa Baia Mare, care s-a impus la scor, cu 49-5 (13-0) în etapa a opta a SuperLigii, prima din retur.

„A fost mult mai greu decât ne aşteptam. Am crezut că ne putem apropia de echipa vicecampioană, dar se pare că experienţa lor şi-a spus cuvântul. În primele trei meciuri, jucăm cu echipe consacrate, care au loturi foarte puternice. Grupul noastru e unul tânăr, iar deocamdată suferim la omogenitate, că am adus mulţi jucători. Încercăm să facem faţă în SuperLigă şi sperăm din tot sufletul să o scoatem la capăt. Evoluţia noilor veniţi a fost bună, s-a văzut în special pe linia de treisferturi. Mai avem de lucrat şi pe pachetul de înaintare, cei de la Baia Mare au fost foarte puternici. De altfel, înaintarea este un atu al acestei echipe. Noi încercăm să contracarăm cu ce avem“, a declarat Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii.

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Gloria Buzău - Timişoara Saracens 18-19, U Cluj - CSA Steaua Bucureşti 19-36 şi Dinamo Bucureşti - CSM Bucureşti 22-50. Clasament: 1. CSM Bucureşti - 34p, 2. Steaua - 34p, 3. Timişoara Saracens - 33p, 4. Ştiinţa Baia Mare - 27p, 5. Gloria Buzău - 14p, 6. U Cluj - 7p, 7. Tomitanii - 5p, 8. Dinamo - 3p. În runda următoare, Tomitanii vor înfrunta în deplasare CSA Steaua.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

Imagini de la eveniment Rugbyștii de la Tomitanii, eșec sever la Constanța cu CSM Știința Baia Mare (galerie foto+video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii