Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:10 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Bărbuț, participant la turul de ciclism al Europei cu biciclete dotate cu panouri solare, a ajuns la Constanța (video)

ro

28 Jun, 2021 11:00 2105 Marime text

 
  • SUNTRIP are peste 50 de participanți, care străbat 33 de țări, însumând în jur de 10.000 km pentru o perioadă între 30 și 90 de zile, Constanța fiind unul dintre orașele străbătute.


Emil Bărbuț, primul participant al SUNTRIP, un tur de ciclism al Europei, realizat cu biciclete dotate cu panouri solare, a ajuns astăzi la Constanța.

SUNTRIP are peste 50 de participanți, care străbat 33 de țări, însumând în jur de 10.000 km pentru o perioadă între 30 și 90 de zile, Constanța fiind unul dintre orașele străbătute.

Emil Bărbuț este un băcăuan stabilit în Anglia și a început oficial cursa acum câteva zile, de la Bruxelles.

Pe traseu sunt cinci checkpointuri obligatorii, la Riga, Constanța, Passo Stelvio, Pico Veleta, Porto și Lyon.

UPDATE

Emil Bărbuț a ajuns pe Faleză Cazino, unde a fost întâmpinat de viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, care i-a oferit o diplomă și l-a felicitat pentru demersul său.

 PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Sursa foto/video: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii