Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţia a doua a Cupei New K-1 Generation se dispută la Năvodari, pe 10 decembrie

ro

06 Dec, 2016 00:00 2609 Marime text
Sala Sporturilor din Năvodari va găzdui pe 10 decembrie, de la ora 10.00, în organizarea CS Năvodari şi a Primăriei oraşului Năvodari, ediţia a doua a Cupei New K-1 Generation la kickboxing. 
 
Se vor disputa meciuri la toate categoriile de vârstă (copii, cadeţi, juniori şi seniori), iar intrarea spectatorilor va fi liberă. Pe lângă sportivii clubului gazdă, pregătiţi de Marcel Jipeanu, de la competiţie nu vor lipsi luptători de Keru Kento Constanţa (care vine cu 18 sportivi), Atomic Cernavodă (11), Bluto Tulcea (5), Axiopolis Cernavodă (10), Juniorii Tuzla (7), CS Alistar (4), CS Mixed Martial Arts (17), ACS Martial Academy Năvodari (11), Shin Dojo Bucureşti (4) sau UFC Mawashy (6). CS Năvodari participă cu 45 de sportivi.
 
În acest an, CS Năvodari Kempo K-1 a participat la 14 competiţii naţionale şi trei internaţionale, dar şi la trei cupe judeţene organizate de cluburi din Constanţa. În total, până în prezent au fost cucerite 287 de medalii şi două centuri. La întrecerile internaţionale, bilanţul este următorul: Campionatul Euro-Asiatic (Chişinău) - şase medalii de aur şi centura la categoria 65 kg; la Campionatul European WKA-WTKA - zece medalii de aur, trei de argint şi două de bronz; la Cupa Mondială Judgement Day - şase medalii de aur, cinci de argint, trei de bronz. La campionatele naţionale şi la Cupe ale României (Kempo, FRFK, Budokai), CS Năvodari a obţinut 156 de medalii (85 de aur, 39 de argint şi 32 de bronz), iar la cupele judeţene clubul din Năvodari şi-a trecut în palmares 94 de medalii.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii