Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa secundă a Farului Constanța vizează o clasare cât mai sus în Liga a 3-a

ro

21 Jul, 2021 00:00 2535 Marime text
 
 
  • S-a încheiat vacanța și pentru echipele de juniori mari ale Farului Constanța.
 
După o lună de vacanță, juniorii mari ai Farului Constanța au revenit la antrenamente, reluând pregătirile formațiile Under-14, Under-15, Under-16, Under-17 și Under-19, precum și echipa secundă a clubului (alcătuită, în marea ei majoritate, din juniori), care evoluează în Liga a 3-a.
 
„Suntem la început de drum, pregătim un nou an competițional. Reprezentăm Farul și tot ce înseamnă fotbalul din județul Constanța. Avem obiective bine stabilite. În primul rând, câștigarea titlului national pe fiecare vârstă, după care promovarea jucătorilor la eșaloane superioare. Adică un jucător care crește valoric să urce la o grupă cu un sau chiar doi mai mare. Liga a 3-a este pentru jucătorii foarte tineri din Academie, pentru a evolua. În acest sezon, vom avea ca obiectiv să ne clasăm cât mai sus, dacă se poate chiar și în primele două locuri“, a punctat Cristian Cămui, directorul tehnic al centrului de copii și juniori, potrivit Farul TV.
 
În precedentul sezon al Ligii a 3-a, FC Viitorul II s-a clasat pe poziția a cincea, la egalitate de puncte însă, 29, cu echipele de pe locurile 3 (SC Popești Leordeni) și 4 (Axiopolis Cernavodă). În 18 meciuri, FC Viitorul II a contabilizat opt victorii, cinci egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 42-28.      
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
FC Viitorul II a câştigat cu 7-2. Gloria Albeşti - Axiopolis Cernavodă, meci cu şapte goluri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii