Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa feminină Farul Constanța, încă două transferuri. Pe litoral a sosit și Claudia Chiper, căpitanul Naționalei Moldovei (VIDEO)

ro

29 Jul, 2023 11:05 1248 Marime text
 
Farul Constanța continuă achizițiile de marcă înaintea sezonului 2023-2024, primul din istoria clubului în care va avea în Liga 1 si o echipă feminină.

Căpitanul naționalei Republicii Moldova, Claudia Chiper, s-a alăturat proiectului clubului nostru, care își dorește performanță și cu formația feminină!, a anunțat clubul de pe litoral.


Născută la 16 iunie 1995, în Republica Moldova, Claudia Chiper poate evolua ca mijlocaș sau atacant și în carieră a mai jucat pentru FC Noroc Nisporeni (Moldova), Heniu Prundu Bîrgăului, AE Famagusta, FC Barcelona Football Academy (cu care a câștigat Cupa Ciprului), Pyros Limassol - toate din  Cipru, FK Smedjebacken (Suedia), Apulia Trani (Italia) și în ultimul sezon la Carmen București, cu care a câștigat Cupa României. 
Din 2015 este componentă de bază a naționalei Moldovei.
 
De asemenea, Farul a achiziționat-o și pe fosta internațională Ana Maria Stanciu.
 
În vârstă de 36 de ani, Ana Maria Stanciu evoluează ca fundaș central și în carieră a mai jucat timp de 10 ani în Cipru la AE Amoxostos, Pyrgos Limassol, Nea Salamina și Apollon Limasol (cu care a evoluat și în Champions League), dar și în Italia, pentru Apulia Trani.
 
În România a mai jucat la Heniu Prundu Bârgăului, iar în ultimul sezon la Carmen București, cu care a câștigat Cupa României.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța vrea să cucerească titlul de campioană și cu echipa de fete. Antrenor nou și transferuri de top

 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii