Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:47 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru „Mimi“ Stoica, căpitanul Naționalei de fotbal în sală” „Această perioadă a fost cea mai neagră din viața mea de sportiv“

ro

08 Jun, 2020 00:00 2992 Marime text

• Mimi Stoica are 38 de ani, dar nu se gândește deloc la retragerea din activitatea competițională

Căpitan al echipei naționale de fotbal în sală și component al echipei CS United Galați. constănțeanul Dumitru „Mimi“ Stoica, în vârstă de 38 de ani, a trecut printr-o perioadă grea, ca toți sportivii, în urma izolării aduse de pandemia de coronavirus, dar mărturisește că totul l-a făcut și mai ambițios.  

Într-un interviu postat pe site-ul official al Federației Române de Fotbal, „Mimi“ Stoica povestește cum a dus-o în izolare. „Pentru mine, din punctul de vedere al pregătirii, pot spune că a fost bine. Mi-am luat familia și am plecat acasă, la Constanța. De fapt, lângă Constanța, la Valu lui Traian, unde ne-am apucat de ceva vreme de o casă. Am fost privilegiat pentru că m-am putut pregăti și în aer liber. Cu toate acestea pot spune cu mâna pe inimă că această perioadă a fost cea mai neagră din viața mea de sportiv, o viață ce se întinde pe durata a trei decenii. A fost plictisitor. Fără sport nici măcar la televizor sau la radio. Însă, în ciuda celor trăite în aceste trei luni, m-am întors și mai ambițios!“, a precizat Mimi Stoica. 
Jucătorul a precizat că, deși are 38 de ani, nu se gândește de loc la retragerea din activitatea competițională. „Fac sport de la 8 ani, de 30 de ani adică, și nu m-am plictisit. Am trei băieți: Dragoș (9 ani), Răzvan (6 ani) și Marian (4 ani). Îmi mai trebuie unul și facem o linie a familiei Stoica! Mă bucur că am reînceput pregătirea“, a punctat Mimi Stoica, potrivit sursei citate.  

Sursa foto: Facebook (Loredana Stoica)

Citește și:

Recital Mimi Stoica!

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii