Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, la Ovidiu, se joacă FC Viitorul - CFR Cluj Campioana României vrea să-i pună frână echipei lui Dan Petrescu

ro

14 Apr, 2018 00:00 2124 Marime text
Cu un moral foarte bun, după două victorii consecutive în deplasare, cu Astra Giurgiu şi Poli Iaşi, campioana României, FC Viitorul, joacă duminică, 15 aprilie, la Ovidiu, cu CFR Cluj, în etapa a cincea a turneului play-off din Liga 1.
 
Echipa lui Hagi se află pe locul patru în clasament, cu 29 de puncte, în vreme ce formaţia pregătită de Dan Petrescu e a doua în ierarhie, cu 36 de puncte. FC Viitorul vine după trei partide în care nu a primit niciun gol şi a obţinut două victorii şi un rezultat de egalitate. „Cele două meciuri de acasă, pe care le vom susţine unul după altul, cu CFR Cluj şi FCSB, sunt extrem de frumoase, de interesante şi de provocatoare pentru noi, care suntem tineri.
Încercăm să câştigăm ambele partide. De când am început meciurile din play-off, am zis că, în primul rând, vom încerca să o ajungem pe Craiova (n.r. a treia clasată), cu toate că, faţă de anul trecut, ea e mult mai puternică. Am simţit-o pe pielea noastră. E greu de învins. Joacă bine, dar vom vedea, mai sunt meciuri multe. Ne-am îndeplinit obiectivul, de a câştiga cele două deplasări (n.r. cu Astra şi Poli Iaşi), acum avem două meciuri acasă şi sperăm să facem puncte multe, adică să obţinem două victorii. Suntem însă departe de lupta pentru titlu. Nu are rost să-ţi faci iluzii, ca să nu ai deziluzii. Întâi, încercăm să ajungem pe trei, iar apoi vom vedea“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
În afară de partida de la Ovidiu, în etapa a cincea din play-off se mai joacă meciurile: sâmbătă, de la ora 20.45 - CSU Craiova - Poli Iaşi; luni, de la ora 20.45 - Astra Giurgiu - FCSB. Clasamentul este următorul: 1. FCSB - 38p, 2. CFR Cluj - 36p, 3. CSU Craiova - 31p, 4. FC Viitorul - 29p, 5. Astra Giurgiu - 23p, 6. Poli Iaşi - 20p.
 
„Trecem printr-o perioadă foarte bună şi sperăm să ne menţinem pe aceeaşi linie. Avem două meciuri foarte importante acasă, unul după altul, cu CFR Cluj şi FCSB, din care vrem să scoatem maximum de puncte. Încercăm să profităm de momentul bun în care ne aflăm. Echipa noastră e compusă din foarte mulţi jucători care au crescut în Academie. Am început să jucăm din ce în ce mai bine, ceea ce e un semn bun“, a declarat Ianis Hagi, căpitanul de 19 ani al FC Viitorul, care are patru goluri şi patru pase decisive reuşite în cele opt partide oficiale disputate pentru campioană în acest an.
 
„Rezultatele deosebite ale Viitorului se datorează în totalitate grupului pe care-l formăm. Suntem o familie, iar munca pe care o depunem zi de zi la antrenamente dă rezultate în meciurile oficiale. Cele două victorii la rând în deplasare, cu Astra Giurgiu şi Poli Iaşi, ne dau încredere pentru partidele viitoare. Dacă am putut lua şase puncte în două deplasări, putem să facem la fel şi acasă, cu CFR Cluj şi FCSB“, a spus şi Ionuţ Vână, care, la Iaşi, a susţinut meciul 50 în Liga 1 (toate fiind în tricoul Viitorului).
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Citeşte şi:
 
Cât costă biletele la meciul FC Viitorul - CFR Cluj. Informaţii şi despre abonamentele promoţionale pentru play-off
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii