Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FCSB Sebastian Mladen - „Ne dorim să facem un meci bun şi să învingem“

ro

13 Dec, 2019 00:00 1840 Marime text

În etapa a 21-a a Ligii 1, FC Viitorul are ca adversar FCSB! Meciul, care se joacă la Ovidiu, cu echipa lui Hagi gazdă, duminică, 15 decembrie, de la ora 20.30, găseşte cele două formaţii despărţite în clasament de două puncte.


FC Viitorul e pe trei în clasament, cu 35 de puncte (la cinci lungimi în spatele liderului Astra Giurgiu), în vreme ce FCSB se găseşte pe poziţia a cincea, cu 33 de puncte. Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei de pe litoral, fundaşul Sebastian Mladen, speră ca, după FC Voluntari, FC Viitorul să răpună şi FCSB.


„Întotdeauna, un meci cu FCSB e important. Au fost mereu partide frumoase între noi şi ei. Trebuie să pregătim bine confruntarea. Întâlnim o echipă valoroasă, trebuie să jucăm fotbalul nostru obişnuit şi să câştigăm. Un asemenea meci orice jucător şi-l doreşte. În ultima perioadă, am obţinut rezultate bune contra lor. Ne dorim ca şi duminică să facem un meci bun şi să învingem. Avem un moral foarte bun după victoria de la Voluntari. Veneam după două înfrângeri şi după o perioadă lungă în care nu ne impusesem în deplasare“, a spus Mladen, care a împlinit de curând 28 de ani.


Apel către suporteri


Aflat la al cincilea sezon la FC Viitorul în Liga 1, pentru care a evoluat în 100 de partide în primul eşalon, Sebastian speră ca stadionul de la Ovidiu să fie plin la meciul cu FCSB, iar echipa gazdă să beneficieze de o puternică susţinere. „Viitorul a devenit una dintre echipele principale ale campionatului. Cine vine la stadion la meciurile noastre are ce vedea. Viitorul practică un fotbal spectaculos. Îmi doresc ca suporterii noştri să fie în număr mare la stadion şi duminică şi să ne susţină aşa cum au făcut-o de fiecare dată. Mai avem de jucat două meciuri în acest an, acum cu FCSB, iar apoi la Mediaş. Îmi doresc să avem evoluţii bune şi să câştigăm ambele partide. Vrem să încheiem foarte bine 2019“, a arătat Mladen.


Sursa foto: Facebook (Sebastian Mladen)


Citeşte şi:

Sebastian Mladen, 100 de meciuri în Liga 1 la FC Viitorul (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii