Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel cu FC Copenhaga în Liga Campionilor FC Viitorul întâlneşte Pandurii Tg. Jiu în Cupa României pe 15 decembrie (galerie foto)

ro

13 Dec, 2016 00:00 1505 Marime text
Meciul dintre FC Viitorul şi Pandurii Tg. Jiu, contând pentru optimile de finală ale Cupei României, ediţia 2016/2017, a fost programat pe 15 decembrie, de la ora 17.30. Partida se va juca în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul principal al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de la 11 m.

Echipa daneză, înaintea lui Leicester City

Ieri, la sediul UEFA de la Nyon (Elveţia), a avut loc tragerea la sorţi a întâlnirilor din cadrul turneului Play-Off al Youth League, competiţie cunoscută şi sub denumirea de Liga Campionilor pentru Tineret. FC Viitorul Youth, formaţie pregătită de Nicolae Roşca, a pătruns în această fază a competiţiei după ce a trecut două tururi în ruta campioanelor. Constănţenii au trecut rând pe rând de campioana Republicii Moldova (Sheriff Tiraspol, 4-1 şi 1-0) şi campioana Elveţiei (FC Zurich, 5-0 şi 0-2). Sorţii au decis ca echipa constănţeană să înfrunte în partida ce are drept miză prezenţa în optimile de finală ale competiţiei pe FC Copenhaga, echipă care s-a clasat pe locul secund în Grupa G a Youth League. Formaţia daneză a încheiat grupa în urma lui FC Porto, însă înaintea lui Club Brrugge şi Leicester City.

Ajax Amsterdam întâlneşte Juventus Torino

Partida FC Viitorul - FC Copenhaga se va disputa în manşă unică pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, pe 7 sau 8 februarie 2017. În caz de egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea formaţiei calificate în optimile Youth League. Programul complet al întâlnirilor din Play-Off este următorul: FC Salzburg - Manchester City, FC Midtjylland - Benfica Lisabona, FC Viitorul - FC Copenhaga, AS Roma - AS Monaco, Rosenborg - FC Basel, FK Altinordu - Atletico Madrid, Maccabi Haifa - Borussia Dortmund şi Ajax Amsterdam - Juventus Torino.
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii