Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două echipe constănţene încep astăzi pregătirile George Curcă nu se prezintă la reunirea FC Farul

ro

13 Jan, 2013 22:51 3402 Marime text
reuniri_George_Curca.jpgUltima clasată în seria întâi a Ligii a 2-a la fotbal, FC Farul, se reuneşte astăzi. Jucătorii au fost convocaţi la ora 11.00, urmând ca, timp de o săptămână, să efectueze antrenamente de reacomodare la efort. Între 24 ianuarie şi 2 februarie, este programat primul stagiu de pregătire centralizată, la Constanţa, cantonamentul efectuându-se la baza sportivă proprie. În această perioadă, antrenorii Farului au fixat datele pentru patru meciuri amicale: 20 ianuarie (un joc-şcoală, în care vor fi văzuţi la lucru cu precădere fotbaliştii tineri şi cei sosiţi în probe), 27 ianuarie (o partidă mai uşoară, cu un adversar de Liga a 4-a eventual), 2 februarie şi 6 februarie. Între 8 şi 23 februarie, este prevăzut stagiul din Antalya, în care fariştii vor să susţină şase partide de verificare (una la trei zile).

Antrenorul principal Alin Artimon este de două zile la Constanţa şi a declarat că niciun jucător nou nu a semnat deocamdată cu Farul. „Nu ne grăbim. Este adevărat, la unii ne-am hotărât, la unii avem discuţii avansate, însă până acum nu am achiziţionat niciunul", a arătat Artimon, care, pentru întărirea lotului, îşi doreşte patru fundaşi (câte unul pentru fiecare post din apărare), doi jucători sub 21 de ani şi un mijlocaş central. La Farul ar putea ajunge, sub formă de împrumut, şi fotbalişti de la FC Viitorul. Situaţia portarului George Curcă, căpitanul din tur al „marinarilor", este incertă. Goal-keeper-ul de 31 de ani şi-a terminat contractul cu Farul şi se află în căutarea unui angajament în prima ligă. Deşi ieri nu rezolvase nimic, astăzi nu va fi prezent la reunirea echipei constănţene. „Nu am nimic sigur. Discut cu două - trei formaţii din primul eşalon. Nu vreau să-i încurc pe oamenii de la Farul, astfel că voi veni doar în momentul în care nu se va concretiza nimic la Liga 1 şi bineînţeles dacă mai e nevoie atunci de mine. Sigur, risc în acest moment, pentru că, până atunci, poate Farul îşi va găsi un alt portar, dar aşa am considerat eu că e mai bine", a spus Curcă.

Start amânat la Săgeata

Tot astăzi, se va reuni şi echipa de Liga 1 FC Viitorul Constanţa, care s-a clasat pe locul 12 după partidele din 2012. Jucătorii se reunesc la ora 10.30, la stadionul din Ovidiu, iar jumătate de oră mai târziu este prevăzut primul antrenament, pe unul dintre terenurile Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi". Astăzi, ar fi trebuit să sune adunarea şi la Săgeata (locul cinci la finele turului Ligii a 2-a), însă incertitudinea care domneşte la clubul din Năvodari a făcut ca reunirea să fie amânată cu o săptămână.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii