Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în sportul constănțean A murit fostul fotbalist al FC Farul Florea Bălosu

ro

14 Mar, 2020 16:37 6419 Marime text
Sportul constănțean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, fostul fotbalist al FC Farul Florea Bălosu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus mâine, la Cimitirul Municipal din Constanța, acolo unde va avea loc și înmormântarea, luni, 16 martie, la orele prânzului.

Fost fundaș central, Florea Bălosu a și antrenat apoi, a fost și arbitru, dar și observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal Constanța.

Bunul său prieten Vasile Mihu, fost președinte al AJF Constanța și fost coleg cu Bălosu la FC Farul, deplânge moartea acestuia.

Florea Bălosu a fost un om deosebit, harnic și ambițios, iar ca fotbalist un excelent fundaș central. Îmi pare nespus de rău pentru trecerea sa în neființă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a spus Vasile Mihu.

Fostul fotbalist al echipei noastre, Florea Bălosu, s-a stins din viață în această dimineață. Mișu, așa cum îi spuneau prietenii, a jucat timp de un deceniu ca fundaș central în tricoul alb-albastru în anii '70-'80. Ulterior, a activat ca antrenor, arbitru și observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal Constanța. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, este mesajul FC Farul Constanța

S-a stins o viață de om, am pierdut o ființă dragă! Vestea trecerii în neființă a celui ce a fost, Florea Balosu, un fundas central de exceptie la FC Farul Constanta, un antrenor profesionist, arbitru si observator ]n cadrul AJF Constanta, ne-a îndurerat profund! Suntem alături cu tot sufletul de familia îndurerată! Sincere condoleanțe!, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Fotbal Constanța.


Citește și:

Misiune pentru fotbaliştii Farului - să aducă plăci de pick-up din Japonia Florea Bălosu a luat amendă după o ieşire în oraş cu Nicolae Dobrin (galerie foto)

Florea Bălosu a dat startul meciului SSC Farul - CS Agigea (galerie foto+video)

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii