Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, pe podium la Jiu Jitsu Brazilian și Karate WSF (GALERIE FOTO)

ro

11 Apr, 2022 00:00 4287 Marime text

 
  • Costin Ghețu și Daniel Vasile au participat la întreceri interne importante de sporturi de contact.
 
Rezultate deosebite în competiții pentru doi studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, care sunt și sportivi, std. sg. Costin Ghețu și std. sg. Daniel Vasile (anul III).
 
Ambii au participat la întreceri interne importante. Costin Ghețu s-a numărat printre competitorii de la turneul național „Cupa Danubius“, de la Brăila, la Ju Jitsu Brazilian, și a urcat pe podium la toate cele patru categorii la care a luat startul, ocupând un loc unu, două locuri doi și un loc trei. Costin Ghețu practică sportul de contact de șase ani. 
 
Legitimat la CS Farul Constanța, Valentin Daniel Vasile a concurat la Campionatul Național de Karate-Do Shotokan WSF - seniori, desfășurat la Târgu Secuiesc, iar rezultatele sale au fost: la Kumite WKF-84 kg - locul întâi, la Shobu Nihon Kumite -84 kg - locul doi, la Shobu Sanbon Kumite -84 kg - locul doi, la Kata Individual - locul trei, la Shobu Ippon Kumite -84 kg - locul trei. Sportivul face karate de 13 ani, iar antrenorul său este Valerian Mușat.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Navală „Mircea cel Bătrân“) și csfarul.ro
 
Citește și:
 
Marius Tataoană
Student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, campion la Ju Jitsu. Palmares bogat! Performer în concurs, dar şi antrenor (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii