Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DJST Constanţa a distribuit către cluburile sportive voucherele pentru echipament sportiv

ro

28 Dec, 2020 00:00 3401 Marime text
  • Ministerul Tineretului și Sportului acordă sprijin financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa a anunţat că a finalizat acţiunea de distribuire către cluburile sportive constănţene a voucherelor pentru echipament sportiv, conform OUG 157 / septembrie 2020.

„Au fost distribuite un număr de 775 de vouchere către un număr de 26 de structuri sportive din județul Constanța. Mulțumim pe aceasta cale cluburilor și vă urăm Sărbători Fericite alături de oameni fericiți!”, a menţionat Alexandru Negraru, consilier de specialitate la DJST Constanţa, unul dintre „ajutoarele lui Moş Crăciun” în acţiunea de distribuire.

În ședința de joi, 3 septembrie a.c., Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență nr. 157 pentru acordarea unui sprijin financiar copiilor în vederea practicării sportului de performanță.

Ministerul Tineretului și Sportului acordă sprijin financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret.

Inițiativa legislativă se adresează copiilor născuți în perioada 1 ianuarie 2005 - 31 decembrie 2014 care se vor legitima pentru prima dată la un club sportiv deținător al certificatului de identitate sportivă emis de MTS și vor primi un ajutor financiar sub formă de vouchere pentru achiziționarea de echipamente sportive, în cuantum de 300 de lei.

Sursa foto: Facebook (Alexandru Negraru)


Citeşte şi:

Ministerul Tineretului și Sportului
Vouchere pentru copiii legitimați pentru prima dată la un club sportiv


Bani pentru echipament sportiv, de la stat, pentru copiii care se înscriu în cluburi sportive. Ce condiții sunt

Colegii mei Alex și Simona au fost au distribuit către cluburile sportive constănțene voucherele pentru echipament sportiv , conform OUG 157/2020. DJST CONSTANTA va urează spor la cumpărături!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii