Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din nou în competiţie Junioarele de la Athletic - Laguna Constanţa, meciuri în Campionatul Naţional Under-14

ro

03 Apr, 2021 00:00 3618 Marime text
  • Sportivele pregătite de Aurelia Lazăr și Alina Șerban au înregistrat, în grupa C a campionatului, o victorie şi două înfrângeri.
 
Baschetbalistele junioare de la Athletic - Laguna Constanţa se bucură din nou de partide oficiale, după lunga pauză cauzată de pandemia de coronavirus. Sportivele de pe litoral au participat la turneul de la Sfântu Gheorghe al Campionatului Naţional Under-14, în care au susţinut trei meciuri.
 
Sportivele pregătite de Aurelia Lazăr și Alina Șerban au înregistrat, în grupa C a campionatului, o victorie şi două înfrângeri, astfel: 54-41 cu CSS Sfântu Gheorghe, 48-65 cu ABC Shooting Stars CSS nr. 6 Bucureşti şi 39-54 cu ACS Academia de Baschet Phoenix Galaţi. După aceste partide, clasamentul arată astfel: 1. ABC Shooting Stars - 6p (trei victorii din trei meciuri), 2. Academia Phoenix - 5p (2-1), 3. Athletic - Laguna - 4p (1-2), 4. CSS Sfântu Gheorghe - 3p (0-3).
 
„Junioarele Athletic-Laguna U14 au debutat zilele trecute în Campionatul Național de Baschet Feminin U14. Pentru fetele antrenate de Aurelia Lazăr și Alina Șerban au fost primele meciuri după o lungă perioadă de pauză cauzată de pandemie. Fetele au disputat trei meciuri în turneul organizat la Sf. Gheorghe, unde au întâlnit Phoenix Galați, Shooting Stars CSS6 București și gazdele de la CSS Sfântu Gheorghe. A fost un început de campionat entuziasmant, unul care le-a readus pe fete pe parchet din nou”, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
 
Mai mulţi juniori de la CSS1 - Athletic Constanţa, selecţionaţi în lotul seniorilor. Un nou debut în Liga Naţională
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii