Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deşi a jucat din minutul 26 cu un om în plus, FC Farul a pierdut meciul contra Concordiei Chiajna

ro

18 Aug, 2019 15:05 2416 Marime text
FC Farul Constanţa a susţinut, astăzi, meciul din etapa a treia a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare, pe un teren cu suprafaţă sintetică, echipa Concordia Chiajna, retrogradată din Liga 1.

După un egal şi o victorie în precedentele două partide, „marinarii“ au înregistrat astăzi prima înfrângere stagională, scor 1-2 (1-1).

Aceasta deşi gazdele au jucat încă din minutul 26 în inferioritate numerică, după ce fundaşul Dobrosavlevici a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault la Al. Stoica!

Golurile au fost înscrise de I. Păun (9) şi Ciucureanu (75), ambii punctând cu şuturi din afara careului, respectiv I. Ursu (22).  

FC Farul (antrenor, Ianis Zicu) a jucat cu: Muţiu (cpt.) - Nicola, Lică, I. Ursu (61 Antoche), Carabela - Toma, Doumbia, Greu (46 Cruceru) - Kanda, Al. Stoica (64 D. Halep), I. Stoica.

În minutul 89, autorul primului gol al Concordiei, Ionuţ Păun, s-a accidentat, fiind necesară pătrunderea ambulanţei pe teren. Jucătorul de 19 ani a fost urcat în salvare pe targă, cu gâtul imobilizat cu un guler cervical. În urma accidentării, meciul a fost prelungit, iar arbitrul a fluierat finalul în minutul 102!   

În etapa următoare, FC Farul va întâlni la Constanţa, luni, 26 august, de la ora 18.00, Petrolul Ploieşti.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii