Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby-ul orgoliilor Cătălin Anghel - „Farul rămâne Farul"

ro

04 Mar, 2011 02:33 1430 Marime text
derby.jpgRunda cu numărul 16 din Liga a II-a, prima a returului, programează mâine, de la ora 18.00, pe stadionul Farul, duelul constănţean dintre FC Farul şi FC Viitorul.

Orgoliile celor două echipe, dar şi dorinţa de revanşă a „marinarilor", după ce în meciul tur de la Ovidiu FC Viitorul a câştigat cu 3-1, fac din acest meci capul de afiş al etapei a XVI-a. „Ne dorim din tot sufletul să câştigăm cu Viitorul, pentru ca ei în tur ne-au bătut, dar acea înfrângere am pus-o pe seama neomogenizarii, iar acum ne dorim revanşa", a declarat portarul Farului, Dan Zdrâncă. De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Cătălin Anghel, se aşteaptă la un meci dificil pentru echipa sa, precizând că, în ciuda situaţiei dificile prin care trec adversarii, „Farul rămâne Farul". „Este un duel al orgoliilor. Chiar dacă traversează o perioadă mai puţin fastă, Farul rămâne Farul şi ne aşteaptă un meci foarte dificil. Farul are un antrenor tânăr şi foarte bun, precum şi jucători experimentaţi, peste care au trecut multe «războaie». Cei mai experimentaţi dintre jucătorii Farului cunosc însemnătatea primei etape şi a derby-urilor constănţene, astfel că vor reuşi să-i motiveze şi pe jucătorii mai tineri din cadrul lotului. Respectăm Farul, însă mergem să luăm cele trei puncte", a declarat tehnicianul celor de la FC Viitorul. De precizat este că FC Farul va juca pentru prima dată în nocturnă, după o pauză de mai bine de doi ani, de când a retrogradat în eşalonul secund echipa fiind nevoită să joace doar dimineaţa. „Nu cred că Farul este avantajată prin prisma faptului că partida se va disputa în nocturnă. Nu ne ascundem în spatele acestor scuze. Din contră, meciul în nocturnă îţi conferă o motivare în plus şi o plăcere mai mare de a juca", a mai spus antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel.

Găină Sava, „centralul" meciului de mâine

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit ieri brigăzile care vor oficia în cadrul acestei etape. Astfel, derby-ul constănţean a fost încredinţat băcăuanului Cristian Găină Sava. Acesta va fi ajutat la cele două margini de George Fridl (Comăneşti, Bacău) şi Cătălin Guloiu (Tisău, Buzău). Observatori sunt Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Alexandru Stici (Bucureşti). Înainte de acest meci, FC Farul ocupă locul 8 în Seria I, cu 20 de puncte, în timp ce FC Viitorul, cu 24 de puncte, se află cu trei poziţii mai sus în clasament.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii