Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby-ul orgoliilor, vineri, pe stadionul Farul Anghel - „Respectăm Farul, însă vrem să învingem"

ro

25 Aug, 2011 00:00 1779 Marime text
fcviitorul.jpgÎnainte de acest meci, FC Viitorul este lider în clasamentul Seriei I, cu trei puncte, în timp ce „marinarii" ocupă poziţia a noua, cu un punct

Neînvinsă în acest debut de sezon atât în campionat, cât şi în Cupa României, FC Viitorul vrea să-şi menţină invincibilitatea şi după derby-ul local cu FC Farul, de la Constanţa, partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii a II-a.

Deşi Farul a avut un start mai slab de campionat, tehnicianul Viitorului, Cătălin Anghel se aşteaptă la meci dificil vineri, aşa cum sunt toate confruntările între echipele din judeţ. „Aşa cum vă spuneam şi înaintea meciurilor precedente, vom trata fiecare meci la victorie. Cel mai important meci este cel care urmează, adică cel cu Farul. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, împotriva unei echipe cu o tradiţie foarte mare, pe care o respectăm, dar pe care vrem să o învingem. Este un meci al orgoliilor, aşa cum sunt toate între echipele constănţene. Avem un obiectiv de îndeplinit şi ne dorim să câştigăm fiecare meci pe care îl disputăm. Cu toţii ştim ceea ce înseamnă să joci împotriva Farului. De asemenea, suntem conştienţi că este posibil să fim primiţi cu ostilitate, însă suntem profesionişti şi pregătiţi să evoluăm împotriva oricărei atmosfere. Cel mai important este faptul că jucătorii trebuie să fie conştienţi că ne aşteaptă un drum lung. Trebuie să fim conectaţi pentru a putea reedita momentele bune din jocul nostru. Dorinţa mea şi a staff-ului este ca tot timpul s-o luăm de la zero, să fim conectaţi şi conştienţi că putem învinge în orice meci. Ca să poţi avea rezultate bune trebuie să menţii ritmul şi să nu ni se urce la cap după victorii", a spus Anghel. La rândul său, Ionuţ Larie a precizat că el, alături de ceilalţi colegi care au jucat pentru Farul, îşi doresc victoria contra fostei lor echipe: „Îmi doresc foarte mult să nu primim gol contra Farului. Întotdeauna au ieşit meciuri încinse între echipele constănţene. Eu şi cu colegii mei care am mai jucat la Farul avem ambiţii mari să câştigăm vineri seară. Suntem dornici de afirmare şi ne dorim să câştigăm toate meciurile şi să promovăm". Întâlnirea FC Farul - FC Viitorul Constanţa este programată vineri, pe stadionul de pe strada Primăverii, de la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Georgian Ionescu va oficia la centru

Tot ieri, Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit şi brigăzile care vor oficia la meciurile din etapa a II-a a eşalonului secund. Astfel, primul derby local al sezonului în campionat va fi condus de o brigadă din Buzău, formată din Georgian Ionescu, la centru, ajutat la cele două margini de Liviu Cătălin Guloiu şi Dan Vasile Popescu. Dan Burcă, din Mangalia, va fi arbitru de rezervă, iar Iosif Olah, observator.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii