Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisie la SSC Farul Constanța în urma erorii de la meciul cu CS Mioveni, care lasă echipa fără un punct în clasament

ro

07 Nov, 2018 19:45 1945 Marime text
Pe pagina de Facebook a SSC Farul Constanța, echipa de fotbal nou promovată în Liga a 2-a, s-a anunțat în această seară că Alexandru Anghel, organizator al echipei, și-a prezentat demisia, iar clubul i-a aprobat-o.

Această decizie vine în urma erorii de la meciul de campionat cu CS Mioveni, prin care a fost folosit un jucător, Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare, ceea ce e pe cale să ducă la pierderea meciului la masa verde, cu 0-3, de către SSC Farul.

Partida s-a încheiat 3-3, iar dacă decizia va fi meci câștigat pentru CS Mioveni, SSC Farul va rămâne în clasament fără punctul câștigat pe teren.

Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta, a încheiat colaborarea cu clubul nostru. Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile. Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel, se arată în comunicatul SSC Farul.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii