Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:10 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce depinde semnarea de către Petre Grigoraş a contractului cu SSC Farul Constanţa

ro

25 Jul, 2017 14:59 1775 Marime text
Petre Grigoraş a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a ajuns la un acord de principiu cu SSC Farul pentru a prelua funcţia de antrenor principal al echipei de Liga a 3-a, dar semnarea contractului depinde de aprobarea de către Consiliul Local Municipal Constanţa, în şedinţa din 31 iulie, a proiectului de finanţare a formaţiei.

„Trebuie să ştim pe ce ne bazăm. Dacă acest lucru nu se va rezolva, este aproape imposibil să continui. Nu e vorba numai de mine, cred că şi echipei îi va fi foarte greu să-şi continue activitatea fără aportul financiar al autorităţilor locale. Dar să sperăm că această problemă se va rezolva. Până atunci, încercăm să antrenăm ce avem la dispoziţie, iar împreună cu preşedintele executiv căutăm soluţii să completăm lotul“, a spus Petre Grigoraş.
 
Tehnicianul constănţean a precizat că obiectivul SSC Farul nu poate fi decât promovarea imediată, însă, fără ajutorul autorităţilor locale nu poate fi dus la îndeplinire. În plus, în acest moment, situaţia e delicată la SSC Farul. „E destul de târziu. Lotul este mai mult decât subţire, asta ca să am o exprimare elegantă. Nu avem bază de antrenament şi joc, iar condiţiile de la stadion sunt deplorabile, mai mult decât modeste. Îmi doresc însă din tot sufletul să reuşim împreună, iar Farul să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc“, a punctat Grigoraş.

Diseară, la baza Farul va avea loc un prim antrenament sub comanda lui Petre Grigoraş.      
  
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii