Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României Axiopolis Cernavodă a mai învins o echipă de Liga a 3-a și s-a calificat în turul trei național (GALERIE FOTO)

ro

01 Sep, 2022 15:17 2064 Marime text
 

Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă, din Liga a 4-a a județului Constanța, continuă parcursul deosebit din Cupa României, ediția 2022/2023, calificându-se în turul trei național!
 
În runda a doua, formația pregătită de Petre Grigorașa învins o nouă echipă de Liga a 3-a, Agricola Borcea, pe care a întâlnit-o pe teren propriu, pe stadionul „Ideal“ din Cernavodă.
 
Gazdele s-au impus cu 3-1, după prelungiri, la finalul celor 90 de minute de joc scorul fiind 1-1.
 
Pentru Axiopolis au marcat Nicolae Moise, Iulian Carabela și Alex Sabangeanu.
 

După un meci care ne-a ținut cu sufletul la gură, echipa Șoimilor a învins Agricola Borcea. Mulțumim suporterilor, care ne-au fost aproape și pe ploaie, și în minutele de prelungire! Ați fost 12-lea jucător din echipa. Forza Șoimii. Urmează Turul III, Cupa României!, este mesajul clubului Axiopolis Cernavodă.

 
În precedentele două partide din Cupă, echipa din Cernavodă trecuse de formațiile din eșalonul trei Gloria Albești (2-1) și Unirea Braniștea (2-1), victoria din al doilea meci aducându-I și titlul de campioană regională.  

Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii