Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României Axiopolis Cernavodă, 12-0 cu Victoria Traian. Următorul meci e cu Victoria Gugești (GALERIE FOTO)

ro

09 Jul, 2022 00:00 1758 Marime text

 
  • Axiopolis Cernavodă este câștigătoarea fazei județene Constanța a Cupei României.
 
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă (din Liga a 4-a a județului Constanța) a debutat cu o victorie zdrobitoare în faza regională a Cupei României, ediția 2022/2023.
 
Jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș au întâlnit în deplasare, în grupa 1 a Regiunii 7 din competiție, formația brăileană Victoria Traian, de care au dispus cu 12-0 (8-0). Au marcat   Carabela (3), Petrescu (2), Sabangeanu (2), Dumitrescu (2), Apostolache, Alecu și Moise. Oaspeții au început partida în alcătuirea: Stănciulescu - Sabangeanu, Carabuz, Andrescu, Răducan - Suciu, Apostolache, Carabela, Dumitrescu - Moise, Alecu. Pe parcursul partidei au mai jucat Dane, Pârâu, D. Petrescu, Bilan și Gile.
 
„Șoimii a trecut clar de primul test, în deplasarea de la Victoria Traian. Conform noului regulament, la finalul partidei, indiferent de scor, au fost executate lovituri de la 11 metri, criteriu de departajare la finalul grupei, în caz de egalitate. Aici n-am reușit să ne concentrăm și să ne adăugăm încă un avantaj în plus (adică, încă un punct)... Felicitări băieților și staff-ului tehnic pentru determinare și pentru că au jucat un fotbal frumos! Forza Șoimii!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii - Axiopolis Cernavodă“. La meci, Axiopolis a fost încurajată de o inimoasă galerie.
 
În meciul disputat în grupa 2, Unirea Braniștea (Galați) a dispus pe teren propriu de Voința Lanuri (Buzău) cu  3-1. În Regiunea 7 mai urmează două etape, astfel: în grupa 1 - Victoria Gugești (Vrancea) - Victoria Traian (9 iulie) / Axiopolis Cernavodă - Victoria Gugești (13 iulie); în grupa 2 - Pescărușul Sarichioi Junior (Tulcea) - Unirea Braniștea (9 iulie) / Voința Lanuri - Pescărușul Sarichioi Junior (13 iulie).
 
Ulterior, pe 16 iulie, câștigătoarele celor două grupe din fiecare regiune se vor întâlni în finala regională, iar câștigătoarea va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în turul doi al Cupei României.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:
 
Nouă goluri marcate în amicalul dintre Axiopolis Șoimii Cernavodă și Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)
 
Axiopolis Cernavodă a câștigat faza județeană a Cupei României (GALERIE FOTO)

UPDATE
Noul stadion „Ideal“ din Cernavodă, inaugurat cu meciul Axiopolis Cernavodă - CS Medgidia, din Cupa României (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii