Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Litoralului la Tenis de Câmp se joacă sâmbătă, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

ro

05 Sep, 2019 13:38 1694 Marime text
Moment aniversar la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” unde sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 09:30, debutează ediția cu numărul  50 a „Cupei Litoralului la Tenis de Câmp”.
 
Evenimentul va avea loc în Baza Sportivă a unității de învățământ unde cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța au fost schimbate echipamentele și au fost amenajate două terenuri de tenis cu suprafață sintetică.
 
La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediții a „Cupei Litoralului la Tenis de Câmp” va lua parte și marele tenismen Horia Tecău, fost elev al Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” și fost câștigător al acestei competiții.

Cupa Litoralului la Tenis de Câmp” este cea mai veche competiţie de tenis de juniori din România.

De-a lungul anilor, la vârsta de 8, 10 și 12 ani şi-au înscris numele pe lista învingătorilor nume cu rezonanţă în sportul alb : Simona Halep – câştigătoare în anul 1998,  Horia Tecău,  câştigător în anul 1996, George Cosac,  Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir, Vasile Antonescu şi mulţi alţii care au desăvârșit astfel cariera unor antrenori precum Ioan Macoveciuc, Ene Nicuşor și  Radu Popescu.
 
Ediția din acest an  va reuni jucători la categoriile 10, 12, 14 și 16 ani, fete şi băieţi în probele de dublu, în întreceri programate în perioada 7-12 septembrie, în baza de tenis de câmp a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii