Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Servicii de consultanță achiziționate de Primăria Rasova

ro

15 Sep, 2023 16:01 1035 Marime text

 
  • Valoarea cumpărării directe este de 150.000 lei, ofertant câștigător fiind SC Business Ideas Management SRL.   
 
Primăria Rasova, din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a achiziționat, prin cumpărare directă, servicii de consultanță (scriere, depunere și management de proiect) - Apel PNRR/2022/C3/S/I.2.A-B.
 
Valoarea cumpărării directe este de 150.000 lei (30.205,40 euro), ofertant câștigător fiind SC Business Ideas Management SRL. Data publicării în Serviciul Electronic de Achiziții Publice - 11 septembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, prestatorul va asigura întocmirea dosarului de finanțare, depunerea acestuia pe platforma dedicată (inclusiv elaborarea răspunsului la eventualele solicitări de clarificări), precum și managementul de proiect (întocmirea de notificări, acte adiționale, rapoarte de progres, cereri de avans/plată, monitorizarea implementării proiectului în conformitate cu prevederile contractului de finanțare), conform cerințelor ghidului aferent Apelului PNRR/2022/C3/S/I.2.A-B.
 
Despre SC Business Ideas Management SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 15 septembrie 2023, firma Business Ideas Management SRL a fost înființată în anul 2012, adresa sediului social este la Mogoșoaia, în județul Ilfov, iar obiectul de activitate este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.
 
Asociați în SC Business Ideas Management SRL sunt Ciprian Claudiu Cernevschi (Ilfov) și Corina Grigorovici (Tulcea), fiecare deținând câte 50% din societate. Ciprian Claudiu Cernevschi are și calitatea de administrator.   
 
În 2022, SC Business Ideas Management SRL a avut o cifră de afaceri de 338.416 lei, un profit de 196.809 lei și niciun angajat.
 
Platforma termene.ro informează că SC Business Ideas Management SRL are peste 20 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Primăria Crucea, achiziție pentru gospodărie comunală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii