Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun Constanţa susţine primul meci din 2019 Ionuţ Puşcaşu - „N-am renunţat la ideea de a termina pe locul întâi“

ro

11 Jan, 2019 00:00 1921 Marime text
Clasată pe locul doi în seria A din Divizia A de handbal feminin (eşalonul secund din România), CSU Neptun Constanţa începe şi ea bătăliile din 2019, susţinând duminică, 13 ianuarie, prima partidă oficială din noul an, în deplasare cu HC Dunărea Brăila DivA.
 
Confruntarea contează pentru etapa a 11-a a campionatului şi are ora de start 13.00. În cele zece meciuri disputate până acum, CSU Neptun, formaţie antrenată de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie, a înregistrat şase victorii, două egaluri şi două eşecuri, având 20 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei a treia, HCF Piatra Neamţ, şi cu şapte mai puţine decât HCM Slobozia, formaţia de pe primul loc.
 
Echipa brăileană ocupă poziţia a cincea (penultima), cu şapte puncte. Confruntarea de duminică va fi a treia din acest campionat dintre HC Dunărea Brăila DivA şi CSU Neptun, scorul fiind egal, 1-1. În chiar primul meci al ediţiei, Dunărea a câştigat pe teren propriu cu 27-26 (15-14), dar CSU Neptun şi-a luat revanşa pe litoral, impunându-se la scor, 41-21 (20-10).

Fără alte surprize!

„Sperăm să nu mai facem aceeaşi greşeală ca în primul meci de la Brăila, când am început campionatul cu stângul. Sper ca acum să tratăm jocul cum trebuie şi să debutăm cu o victorie în 2019. Plecăm cu prima şansă, e adevărat, dar vom vorbi despre aceasta după terminarea partidei. Atunci vom vedea dacă s-a respectat sau nu calculul hârtiei. Ne-am pregătit foarte bine şi ne-am luat toate măsurile pentru a nu mai avea surprize la Brăila“, a declarat Ionuţ Puşcaşu.

Singurul eşec al liderului a venit la Constanţa

Tânărul tehnician constănţean a precizat că CSU Neptun are în continuare obiective înalte în Divizia A. „În campionat, ne batem cu Slobozia şi cu Piatra Neamţ. N-am renunţat la ideea de a încheia competiţia pe locul întâi, chiar dacă, în momentul de faţă, ne despart şapte puncte de această poziţie. Dacă vom câştiga toate meciurile, sunt convins că ne vom clasa unde acolo trebuie, pentru a merge mai departe, la turneul semifinal“, a menţionat Ionuţ Puşcaşu.
 
Al doilea eşec al formaţiei de pe litoral din campionat a venit în partida de la Slobozia, 22-31 (12-17), dar CSU Neptun s-a impus apoi la Constanţa, 25-24 (12-10), administrându-i echipei ialomiţene prima şi singura înfrângere de până acum.

Ar fi vrut CSM Bucureşti în Cupa României

În afară de Divizia A, cele două echipe se vor întâlni, la Slobozia, şi în „16“-imile Cupei României, pe 17 februarie. „În Cupa României, ne-am fi dorit un adversar de eşalon superior, visam la CSM Bucureşti, pe care l-am fi întâlnit la Constanţa. Era un lucru extraordinar să aducem o echipă de calibrul CSM pe litoral şi să ne vedem nivelul contra acesteia. Tratăm Cupa la fel ca Divizia A, aşa că jucăm fiecare meci la victorie“, a arătat Ionuţ Puşcaşu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
CSU Neptun Constanţa întâlneşte HCM Slobozia în Cupa României

Victorie importantă Handbalistele de la CSU Neptun i-au administrat liderului AHCM Slobozia prima înfrângere stagională

Imagini de la eveniment Handbalistele de la CSU Neptun s-au impus la diferenţă mare în meciul cu HC Dunărea Brăila DivA (galerie foto)

Handbalistele de la CSU Neptun Constanţa, înfrângere la scor cu AHCM Slobozia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii