Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie importantă Handbalistele de la CSU Neptun i-au administrat liderului AHCM Slobozia prima înfrângere stagională

ro

04 Nov, 2018 16:36 1796 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a realizat astăzi o victorie importantă în etapa a opta a Diviziei A, seria A, învingând pe teren propriu liderul clasamentului, AHCM Slobozia.

S-au întâlnit locul unu (Slobozia, echipă cu punctaj maxim până la ora partidei) cu locul doi (CSU Neptun), iar gazdele au tranşat derby-ul în favoarea lor cu 25-24 (12-10).

CSU Neptun încheie invincibilitatea Sloboziei și câștigă meciul cu HCM Slobozia, scor final 25-24 (la pauză 12-10). CSU Neptun a condus meciul de la un capăt la altul, cu o prestație excepțională în apărare, joc în care poarta Neptunului a strălucit. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut din tribune. Constanța joacă handbal!, este mesajul clubului constănţean.

Pentru formația învingătoare au punctat Gabriela Moldoveanu – 7 goluri, Ana Oprică - 6, Bianca Căldare - 5, Andreea Pintilie - 4, Diana Mada - 2 şi Mihaela Rebeca - 1.

În clasament, CSU Neptun, echipă antrenată de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie, continuă să se afle pe locul doi, cu 16 puncte (la cinci lungimi în spatele liderului), după cinci victorii, un egal şi două eşecuri în opt partide.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 05 Nov, 2018 11:48 Bravo, fetelor!!! Mult succes pe mai departe si sa ne revedem la anul in prima Liga!