Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Voleibalistele, meci în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ cu ultima clasată. Fanii, invitați la spectacol

ro

02 Feb, 2024 17:00 1027 Marime text
 Alexandra Spînoche

 
  • Știința Bacău nu a acumulat niciun punct până acum în acest sezon din Divizia A1, pierzând toate cele 15 meciuri disputate.
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 15.00, meciul de volei dintre echipele feminine CSM Constanța și Știința Bacău, contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A1.
 
Antrenată de Florin Voinea și Radu Began, formația de pe litoral (cu un meci în minus) ocupă locul nouă în clasament, cu 14 puncte, după cinci victorii și nouă eșecuri în 14 partide. De cealaltă parte, echipa băcăuană se află pe poziția a 12-a, ultima, fără niciun punct, pierzând toate cele 15 meciuri disputate până acum.
 
În meciul precedent, miercuri, 31 ianuarie 2024, CSM Constanța a jucat tot în propriul fief, cu CSM București, gazdele pierzând cu 1-3, după o oră și 47 de minute de joc. Plusul de experiență al adversarelor a făcut diferența în momentele cheie ale partidei. După un prim set pierdut cu 19-25, fetele de pe litoral au egalat situația pe tabelă, cu un clar 25-20, apoi avantajul a trecut din nou de partea bucureștencelor, care și-au adjudecat setul 3 cu 25-22. În parțialul următor, CSM Constanța a irosit trei mingi de set și șansa de a duce meciul în decisiv. Echipa din capitală s-a impus cu 28-26 și a închis jocul în favoarea sa. 
 
„Ca de fiecare dată cu echipele tari, se vede experiența lor. Noi muncim cât de mult se poate și încercăm să ajungem la nivelul lor și că câștigăm data viitoare. Meciul cu Bacăul e mai ușor decât cel cu CSM București. Încercăm să ne facem jocul nostru, să fie totul frumos și să joace toată lumea, dacă e posibil. Fanii sunt alături de noi de fiecare dată, indiferent de ce zi din săptămână se joacă meciul. ȘI cu CSM București au venit pentru noi și ne-au susținut până la ultimul punct“, a declarat voleibalista Alexandra Spînoche, autoare a șase puncte în meciul de miercuri.
 
Ana Maria Vilău„A fost un meci foarte intens, dar, de la partidă la partidă, progresăm și învățăm. Până la urmă, asta înseamnă experiența, să trecem prin momente dificile și să învățăm din greșeli. De aceea suntem aici, să urcăm cât mai sus. Partida a fost foarte grea, chiar disputată, iar data viitoare ne vom da silința mai mult. La meciul cu Bacăul, trebuie să arătăm aceleași seriozitate, muncă, dorință de joc și să ne bucurăm împreună, cum am spus și data trecută. Suporterii sunt prezenți alături de noi, fericiți când câștigăm, supărați când pierdem. Le mulțumim pentru sprijin“, a menționat și o altă voleibalistă a CSM Constanța, Ana Maria Vilău.      

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Voleibalistele de la CSM Constanța au pierdut meciul cu CSM București. „Plusul de experiență a făcut diferența“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii